One More Button

x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu

One More Button, elle çizilmiş grafikleri, animasyonlarıyla kendisine çeken mobil bulmaca oyunu. Objeleri ittirerek ilerlemeye dayalı oynanış sunan, düşündüren bölümlerle süslü bulmaca oyunlarını sevenler için harika bir yapım.

Android platformunda orijinal grafiklerinin yanı sıra fiyatıyla dikkat çeken bulmaca oyunu One More Button’da medya oynatıcı düğmeleriyle sorunu olan bir karakterin yerine geçiyorsunuz. Karakter ve çevreyi tepe kamera açısından görüyorsunuz. Amacınız; oynatma, duraklatma gibi düğmelerden, butonlardan kurtulup özgürlüğe kavuşmak. Butonlardan oldukça korkan karakteri yönlendirmek için kaydırma hareketini kullanıyor, butonları iterek kendinize yol açıyorsunuz. Bulunduğunuz yerden çıkabilmeniz için butonları doğru yerlerine koyup kilidi açmanız gerekiyor. İlerledikçe çıkış noktasına ulaşmak zorlaşıyor.

Erkan Calp

One More Button

x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
139.9 MB DOSYA BOYUTU

Bu oyunda butonlar dünyanın bir parçası

One More Button, butonların canlandığı bir dünyada geçen, el çizimi animasyonlarla beslenmiş harika grafiklere sahip mobil bulmaca oyunu. Kuş bakışı kamera açısından oynanış sunan yapımda zorluk seviyesi gittikçe yükseliyor. Düşünmeye iten, zorlayan bölümlerle dolu bulmaca oyunlarını seviyorsanız tavsiye ederim.

Butonların dünyanın bir parçası olduğu ilginç ilerleyen bir bulmaca oyunu One More Button. Android platformunda da iOS platformunda da ücretli indirilebilir olan oyunda butonlardan oldukça korkan bir karakterin yerini alıyorsunuz. Butonları ittirerek kendinize yol açıyor, çıkış noktasına ulaşmaya çalışıyorsunuz. Başlangıçta butonları dilediğinizce ittirebiliyorsunuz lakin ilerledikçe bu özgürlük elinizden alınıyor. Çıkış noktasına koyulan kilidi kırmaya çalışıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Button Up!

    Button Up, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayabileceği yeni ve eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • DOP 2: Delete One Part

    DOP 2: Delete One Part Android oyununda eğlenceli zorlu bulmacalar sizi bekliyor.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One Line

    Zorlu bölümleriyle dikkat çeken bir bulmaca oyunu