One Wheel

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

One Wheel'de kontrolümüze verilen tek tekerlekli bisikleti en uzağa taşımaya çalışıyoruz.

One Wheel, beceri oyunlarına ilgi duyan Android tablet ve akıllı telefon sahiplerinin tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabilecekleri bir oyun. Hassas bir fizik motoruna sahip olan bu oyunda başarılı olabilmek için zamanlamaya çok dikkat etmemiz gerekiyor.

Oyundaki temel amacımız kontrolümüze verilen tek tekerlekli bisikleti mümkün olduğunca uzağa götürmek. Bunu yapabilmek için ekranın sağ ve sol bölümlerinde bulunan okları kullanmamız gerekiyor.

Sağ oka bastığımızda bisiklet ileri doğru gitmeye başlıyor fakat sele kısmı ivmeden dolayı arka tarafa yatıyor. Çok fazla yatarsa bisiklet dengesini kaybederek düşüyor. Düşmemesi için kontra hareket sağlamamız gerek. Bunu da geri butonuyla gerçekleştiriyoruz. Fakat bu kez de bisikletimiz geri doğru gitmeye başlıyor ve maksimum skorumuzdan kaybediyoruz.

Kulağa basit gibi gelse de bu oyunu oynamak epey keyifli ve uzun süreler boyunca sıkılmadan oynanabilir. Oyunda farklı tasarımlara sahip bisikletler mevcut. Bunlar önemli skorlara imza attığımız zaman açılıyorlar.

Emircan Erdoğan

One Wheel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
53.2 MB DOSYA BOYUTU

One Wheel ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir denge kurma oyunu.

One Wheel, zaman zaman sinir bozucu seviyelere ulaşan fakat bir yandan keyif vermeyi de başaran bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda tek tekerleğe sahip olan bisikletimizi dengede tutarak mümkün olduğunca uzağa gitmeyi hedefliyoruz.

Oyundaki kontrol mekanizması iki buton üzerinden gerçekleşiyor. Ekranın sağ tarafındaki butona basarak aracımızı ileriye, soldaki butona bastığımızda ise aracımızı geriye doğru yönlendiriyoruz.

Bu aşamada dikkat etmemiz gereken en önemli ayrıntı ise aracın herhangi bir butona bastığımız zaman ivmeden ötürü dengesini kaybediyor olması. İleri gitmek için sağdaki butona bastığımız zaman bisikletin selesi geriye doğru düşüyor bunu hemen geri tuşuyla kontra vererek tersine döndürebiliyoruz.

Oyunun tüm numarası bu. Oyuncular denge kurmaya çalışırken hem eğlenceli hem de zorlu anlar yaşıyorlar. Başarılı grafikler ve iyi çalışan bir fizik motoruyla kombine edilen One Wheel kategorisinin en başarılıları arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Twisty Wheel

    Twisty Wheel, hız ve dikkat isteyen çıldırtıcı derecede zor Android oyunu.
  • Lucky Wheel

    Lucky Wheel, reflekslere dayalı oyunlar oynamaktan keyif alanlara hitap eden bir yapım.
  • Wheel and Balls

    Wheel and Balls tek dokunuşla oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Millionaires Wheel

    Millionaires Wheel, televizyonda yıllardır yayınlanan Çarkıfelek programının Android uygulaması.
  • Side Wheel Hero

    Side Wheel Hero ücretsiz olarka oynayabileceğiniz ilginç bir yarış oyunudur.
  • Amazing Wheel

    Amazing Wheel, çarkı çevirerek ve soruları sorarak para kazanmanızı sağlayan başarılı bir mobil oyun.
  • Hold the Wheel

    Hold the Wheel uygulamasını kullanarak Android cihazınızı otomatik olarak sürücü moduna geçirebilir ve çağrıları otomatik cevaplayabilirsiniz.
  • Wheel Smash

    Eğlenceli bir simülasyon oyunu