OneMan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

OneMan Android dövüş oyununda yüzlerce adama karşı tek başınızasınız.

OneMan, yüksek tempolu oynaması kolay kavga - dövüş oyunu. Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz beat’em up oyununda kötü adamlara karşı tek başınıza dövüşüyorsunuz. Etrafınızı saran haydutları etkisiz hale getirmek için yumruklarınızı kullanıyorsunuz. Kavgalı dövüşlü oyunları seviyorsanız tavsiye ederim.

Yüzlerce kötü adama karşı ne kadar süre hayatta kalabilirsiniz? Sopa veya başka bir silahınız yok. Sadece yumruklarınızla etrafınızı saran yüzlerce pisliğe gününü göstermelisiniz. Kavgacı tiplerin sonu gelmiyor. Dayak yememek, ayakta kalmak için ekranın sağ ve sol yanlarına dokunuyorsunuz. Yavaş kalırsanız veya yanlış tarafa dokunursanız oyun sonlanıyor. Unutmadan, oyun aktif internet bağlantısı gerektirmiyor. Tek dokunuş kontrol sistemiyle her yerde rahatça oynayabileceğiniz, zaman geçirmek için birebir mobil oyunlardan.

 

Erkan Calp

OneMan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
102.6 MB DOSYA BOYUTU

OneMan kavga dövüş oyunu ancak tek başınızasınız.

OneMan, sokak kavgasına karıştığınız, temposu hiç düşmeyen süper eğlenceli bir mobil oyun. Tek parmakla rahatlıka oynanabilen beat’em up (patakla onları) oyununda yüzlerce kötü adam başınıza üşüşüyor. Dayak yememek, yıkılmamak için yumruklarınızı çok hızlı kullanmalısınız.

80’li yıllarda çıkan oldukça popüler olan beat’em up Türkçe adıyla patakla onları türünde mobil oyunlardan OneMan. Oyunun adından da anlayacağınız üzere tek başınızasınız. Onlarca hatta yüzlerce pislik çevrenizi sarmış durumda. Dövdükçe yenileri geliyor, asla bitmiyorlar. Hayatta kalmak çok zor. Geldikleri yönden ekrana dokunmanız işlerini bitirmeniz için yeterli ancak çok yavaş olur ya da yanlış tarafa dokunursanız hayatınızla ödüyorsunuz. Bu arada normal ve süre sınırlı olmak üzere iki farklı mod var. Oynadıkça farklı karakterleri de açabiliyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Fighter vs Street Gang

    Sokak kavga - dövüş oyunları arasında en iyisi
  • Beat Street

    Çete üyeleriyle karşı karşıya geliyoruz.
  • Rage Squad

    Kıran kırana kavga etmeye hazır mısın?
  • Cross Fight

    Cross Fight Android oyununda tehlikeli sokaklarda kavgaya giriyorsunuz.
  • High School Gang

    Okul kampüsünde kavga edeceğiz.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • CHASE FIRE

    Aksiyonun hiç dinmediği mobil FPS oyunu