Ookujira

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Ookujira, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Ookujira, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda binaların üzerinde zıplıyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Robotlar tarafından işgal edilmiş bir dünyada geçen oyunda bir balinayı kontrol ederek robotları yok etmeye çalışıyorsunuz. Tek dokunuş moduyla oynanan oyunda puanları toplamalı ve eşsiz oyun mekaniklerinin tadını çıkarmalısınız. Oldukça eğlenceli olan Ookujira, sonsuz oyun moduna sahip. Böylece oyunda aksiyon ve macera hiç bitmiyor. Renkli ve bir o kadar da eğlenceli grafiklerin yer aldığı oyunda robotları yok ediyor ve uzaylı saldırısına karşı dünyayı koruyorsunuz. Oynanışı da oldukça kolay olan Ookujira otobüste, tramvayda ya da arabadaki eğlenceniz olacak. Oyunda yüksek skorlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyor ve dev balina ile eşsiz bir maceraya atılıyorsunuz.

Ookujira oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Ookujira

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Ookujira, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Ookujira, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Eşsiz mekanikleri ve kolay oynanışıyla zevkli bir oyun olarak dikkat çeken Ookujira'da eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Oldukça eğlenceli ve bir o kadar da farklı bir oyun olarak karşımıza çıkan Ookujira, dünyayı istila eden robotlara karşı mücadele verilen bir oyundur. Oyunda robotlarla mücadele ediyor ve aynı zamanda yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Sonsuz oyun modu ve eğlenceli kurgusuyla Ookujira oyununu sakın kaçırmayın. Uzaylı saldırısını geri püskürtmeye çalışıyor ve eşsiz mekaniklerle başa çıkmaya çalışıyorsunuz. Oyunda yer alan renkli grafikler ve eğlenceli seslerde yüksek bir oyun deneyimi sunuyor. Ookujira otobüste, tramvayda ya da arabadaki eğlenceniz olacak.  Oyunda yüksek skorlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyor ve dev balina ile eşsiz bir maceraya atılıyorsunuz.

Ookujira oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu