Oopstacles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Oopstacles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Oopstacles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Renkli grafiklere ve etkileyici bir atmosfere sahip olan Oopstacles ile zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. 

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Oopstacles, kolay oynanışı ve zorlu bölümleriyle dikkat çekiyor. 250'den fazla zorlu bölümün yer aldığı oyunda balonların ve kutuların üzerinde zıplayarak ileri gitmeye çalışıyorsunuz. Becerilerinizi ve reflekslerinizi test eden oyunda işiniz de bir hayli zor. Dikkatli olmalı ve birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmelisiniz. Farklı oyun modlarının da yer aldığı oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyor ve şaşırtıcı karakterlerle oyun deneyimi yaşayabilliyorsunuz.

Tek dokunuş moduyla oynanan oyunda engelleri aşmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Çocukların da severek oynayabileceğini düşündüğüm Oopstacles'ı sakın kaçırmayın. Birbirinden zorlu görevlere sahip olan oyunda liderlik tablosunda üst sıralara tırmanabilir ve arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz. Harika ödüller de kazanabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Yeteneklerinizi sergilemeniz gereken Oopstacles oyununu mutlaka denemelisiniz.

Oopstacles oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Murat İşçi

Oopstacles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
159 MB DOSYA BOYUTU

Oopstacles, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Oopstacles, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunudur. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan Oopstacles, boş zamanlarınızda tercih edebileceğiniz zevkli bir beceri oyunudur. Etkileyici bir atmosferde geçen oyunda 250'den fazla bölüm yer alıyor. Dikkatli olmanız gereken oyunda son derece basit bir oynanış yer alıyor. Tek parmağınızla kontrol edebileceğiniz oyunda karakterinizi hareketli balonların ya da platformların üzerinde zıplatıyorsunuz. Farklı oyun modlarına da sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmanız gerekiyor. Şaşırtıcı mekaniklere de sahip olan Oopstacles'ı mutlaka denemelisiniz.

Çocukların da severek oynayabileceğini düşündüğüm Oopstacles, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Renkli grafiklere ve etkileyici ses efektlerine sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı ödüllerin de sahibi olabileceğiniz oyunda zorlu görevlerin üstesinden gelmelisiniz. Ayrıca liderlik tablosunda üst sıralara tırmanarak arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz. Tek parmak ile oynayabileceğiniz ve reflekslerinizi test edebileceğiniz Oopstacles'ı sakın kaçırmayın.

Oopstacles oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!