Open Mic+ for Google Now

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,257 TOPLAM İNDİRME

Android cihazınızdaki Google Now uygulamasını ses veya el hareketleri ile aktifleştirmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Google Now servisinin Moto X cihazında farklı bir yapıya büründüğü gerçek. Diğer cihazlarda Google Now'dan faydalanabilmek için ekrana dokunmamız gerekiyor ancak Moto X kullanıcıları direkt olarak telefonlarına "Okay Google" diye seslenerek yahut telefonun önünde el sallayarak Google Now komutları vermeye başlayabiliyorlar.

Bu özelliğin diğer cihazlardan aktif olmaması nedeniyle hazırlanan Open Mic+ uygulaması, böylece Google Now'ı aynı komut ve hareketlerle aktif hale geçirebilmeniz için kullanılıyor ve tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Arkaplanda çalışan uygulama telefonunuzla bir bütün haline geliyor ve sizin sesli komutunuz ile Google Now'ı açmak için bekliyor.

Aynı zamanda içerisinde bir zamanlayıcı bulunduran uygulama, böylece telefonunuzdaki bazı işlemlerin otomatik olarak gerçekleştirilmesini sağlayabiliyor. Çevrimdışı ses tanıma teknolojisi kullanması nedeniyle herhangi bir şekilde internet kotanızı da tüketmiyor. Ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz Open Mic+ uygulamasının içerisinde de bir reklam yer almıyor ve uygulama içi satın alma gibi para tuzakları da yok.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WO Mic

    WO Mic, bilgisayar ve Mac'leriniz üzerinde Android telefon ve tabletlerinizi mikrofon olarak kullanmanızı sağlayan ücretsiz bir mikrofon yazılım.
  • Google Now Launcher

    Google Now Launcher, Android cihazlarınız üzerinde tek bir hareket ile Google Asistanına erişmenizi sağlayacak olan ücretsiz ve yararlı bir uygulamadır.
  • Google app for Android TV

    Google app for Android TV ile Android tabanlı televizyonunuzdaki içeriklere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.
  • Open Link With

    Open Link With, linklere tıkladığınızda pat diye tarayıcı üzerinde açılmasını engelleyen hem yararlı hem de ücretsiz bir Android link açma uygulaması.
  • GeFORCE Now

    GeFORCE Now, NVIDIA tarafından geliştirilen, Android telefon ve tabletler üzerinde kullanılabilen bir tür bulut oyun platformudur.
  • Now Gesture Tweaks Free

    Android telefonunuzdaki görevleri parmak hareketlerinizle kolayca gerçekleştirebilir, hız kazanabilirsiniz.
  • Guide for GTA 5

    Guide for GTA 5 ücretsiz bir GTA 5 kılavuzudur.
  • Orfox: Tor Browser for Android

    Orfox: Tor Browser for Android mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir güvenli internet tarayıcısıdır