OrbitR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

OrbitR, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen, bir tür beceri-bulmaca oyunudur.

OrbitR, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bir beceri oyunudur.

Motionlab Interactive tarafından geliştirilen OrbitR, kendine has oyunlardan bir tanesi. Özellikle son dönemlerde mobil oyunların birbirine benzediği düşünülürse, böylesine oyunlar hem dikkat çekici hem de oynaması bir hayli zevkli. OrbitR, basit bir mantık üzerine kurulmuş ama bunu çok iyi uygulayarak, kendine has bir oyun tarzı ve oynanış yakalayabilmiş yapımlardan bir tanesi olarak tanımlanabiliriz.

Oyunda bir merkezimiz, küçük beyaz noktalar ve en dış yörüngede sürekli dönen bir çizgimiz bulunuyor. Amacımız bu çizgiyi merkeze ulaştırabilmek ve bunu yaparken de beyaz noktaları toplayabilmek. Öncelikle çizgiyi hareket ettirirken, üzerine bir kere tıklamamız gerekiyor. İlk tıklama yörüngede devam eden çizgiye dikey bir hareket yaptırıyor. Eğer ardından birkez daha tıklamamız gerekiyorsa, bu sefer de çizgi dikey inişten koparak, bir yörünge çizmeye başlıyor.

Dikey ve yörüngesel hareketler yaparak en üst puanı almaya ve merkeze ulaşmaya çalışarak, bölümleri bir bir ilerliyoru. En başta bölümler bir haylü kolay olsalar da iniş yapacağımız yerlere engeller konulunca, ortaya hiç hoş olmayan bir zorluk da çıkıyor. Buna rağmen OrbitR'ın oldukça eğlenceli olduğunu ve kesinlikle denenmesi gerektiğini de söyleyelim.

Ramazan Tugay Kahraman

OrbitR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
349 MB DOSYA BOYUTU

OrbitR, iOS işletim sistemi üzerinde kullanılabilen ve oldukça orikinal bir oynanışı olan beceri oyunudur.

OrbitR, iPhone ve iPad üzerinde oynanabilen bir beceri oyunudur.

Son zamanlarda kendine has mobil oyunlar görmek bir hayli zorken, OrbitR çok farklı şeyler deneyip bunu da oldukça başarılı şekilde uygulamayabilen bir yapım. Motionlab tarafından geliştirilen bu yapım, temelde bir bulmaca oyunu olmasına rağmen becerilerinize de odaklanıyor ve ortaya oynaması bir hayli eğlenceli bir oyun çıkarmış oluyor.

OrbitR'da tek amacımız doğru yerde ve zamanda bir yörünge çevresinde dönen çizgiye dokunmak ve merkez noktaya ulaşabilmek. Hemen yukarıdaki fotoğraflarda gördüğünüz gibi bu merkezin çevresinde küçük beyaz noktalar da bulunuyor. Oyuncular olarak biz de en dış yörüngede dönen çizgiye dokunarak, önce çizgiyi bu beyaz noktalardan geçiriyor sonra da merkeze ulaştırmaya çalışıyoruz.

Bunu yaparken tek bir dokunuş, dikey bir hareket yapıyor. İlk dokunuştan sonra beyaz noktaların hizasına getirdiğimiz çizgiye tekrar dokunarak, bir yörünge çizmesini sağlayabiliyoruz. Bunu yaptıkran sonra çizgiye tekrar dokunarak merkeze ulaşmaya çalışıyoruz. Anlatması biraz zor olsa da oynayınca hemen alışılan ve bağımlılık yapan OrbitR, kesinlikle denenebilir oyunlardan bir tanesi.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.