Orc King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Orc King bağımlılık yapıcı bir mobil RPG oyunudur

Orc King vakit öldürmek için ideal bir seçenek olan bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Orc King'de fantastik bir macera bizi bekliyor. Oyunumuzda güçten düşen bir orc kralının hikayesi konu alınıyor. Kahramanımızın toprakları insanlar ve diğer ırklar tarafından istila edildiğinde en güçlü silahı da çalınıyor. Fakat kahramanımız yılmıyor ve ayağa kalkarak topraklarını ve efsanevi silahını geri almak için savaşıyor. Biz de ona bu mücadelesinde yardımcı oluyoruz.

Orc King'de temel olarak yapmamız gereken şey sadece ekrana dokunmak. Ekrana dokundukça karşımıza çıkan düşmanlara saldırıyoruz ve hasar veriyoruz. Her yok etiğimiz düşman bize altın kazandırıyor. Altınla yeni ve daha güçlü silahlar inşa edebiliyoruz ve silahlarımızı geliştirebiliyoruz. Ayrıca kendi köyümüzü kurabiliyoruz. Köyümüz biz oyunu oynamasak bile bize altın getirmeye devam ediyor.

Orc King'de birçok farklı düşman ve bölüm sonu canavarı bizi bekliyor.

Can Erdil Şentürk

Orc King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Orc King ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu

Orc King kısa sürede sizi ekran başına kilitlemeyi başarabilen retro tarza sahip bir rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir RPG olan Orc King'de fantastik bir hikayede başrolde yer alıyoruz. Oyunda eski gücünü kaybetmiş ve toprakları istila eidlmiş bir ork kralını yönetmekteyiz. Kahramanımızın amacı istila edilen topraklarıyla birlikte çalınan efsanelere konu olmuş silahını geri almak. Bu iş için ona yardım ediyoruz ve düşmanlarını yenmesi için ekrana dokunma yeteneklerimizi konuşturuyoruz.

Orc King'de tek yapmamız gereken şey ekrana dokunmak. EKrana dokundukça düşmanlarımıza saldırıyoruz. Farklı düşmanlar ve bölüm sonu canavarlarını yok ettikçe altın kazanıyoruz. Bu altınla yeni silahlar inşa edebilmemiz ve silahlarımızı geliştirmemiz, kendi köyümüzü kurabilmemiz mümkün. Köyümüz biz oyunu oynamasak bile bize altın getirmeye devam ediyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • King’s Knight

    King’s Knight, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen, otuz yıl sonra yeniden oyun dünyasına kazandırılmış sürükleyici bir tür rol yapma oyunudur.
  • King of Thieves

    King of Thieves kolay bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil platform oyunu
  • Legend of Solgard

    King'in yeni oyununda yaratıklardan ordu kuruyoruz.
  • Doors&Rooms: Escape King

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • Knighthood

    Knighthood Android Oyunu İndir: King'in yeni rpg oyunu
  • King Arthur: Legend of the Sword

    King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi mobil oyunu.
  • Monkey King: Havoc in Heaven

    Binlerce oyuncu arasına katılın!
  • Be The King: Palace Game

    Çin dünyasına adım atacağız.