Order's Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
75.3 MB DOSYA BOYUTU

Order's Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Order's Up kısa sürede bağımlılık yapan ve her yaştan oyun severe hitap eden bir mobil restoran oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Order's Up'da ünlü bir fast food zincirine bağlı bir restoranda çalışan bir kasiyerin yerine geçiyoruz. Biz kasanın başında beklerken müşteriler akın akın içeriye giriyor ve siparişlerini sıralıyorlar. Bize düşen görev ise müşterilerin beklememesini sağlamak ve siparişleri alarak zamanında teslim etmekte.

Order's Up'ta basit ve oldukça eğlenceli bir oyun sistemi mevcut. Oyunda müşteriler restorana girdiklerinde kafalarının üzerinde çıkan bulutta sipariş vermek istedikleri yiyecekler beliriyor. Bizim yönettiğimiz kasiyerin altında ise restoranda satılan yiyecek seçenekleri yer alıyor. Müşterilerin kafalarının üzerindeki yiyeceklere göre aşağıdan uygun yiyeceği seçiyoruz ve müşteri kasaya varmadan siparişi tamamlamaya çalışıyoruz.

Oyun boyunca doğru siparişler alarak para kazanıp başka restoranlar satın alabiliyoruz. Restro tarzda bir görünüme sahip olan Order's Up vakit öldürmek için ideal bir seçim olabiliyor. 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Order Up!! To Go

    Order Up!! To Go, iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir yemek yapma oyunu.
  • Order In The Court!

    Order In The Court! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Cooped Up

    Cooped Up, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Drill Up

    Drill Up ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Give It Up!

    Give It Up!, ücretsiz olarak indirebileceğimiz, bağımlılık yaratan bir beceri oyunu.
  • Dash Up!

    Dash Up!'ta zeminden başlayarak ekrana dokunduğunuz sürece yukarı doğru sektireceğiniz topu kontrol etmeye, engellere çarptırmamaya dikkat ediyoruz. Sade tasarımı ve zorlayıcı yapısıyla Dash Up! beceri oyunları listesinde ön plana çıkıy
  • Dash Up 2

    Dash Up 2, uçma yetisi olmayan hayvanları uçurmaya çalıştığınız zorlu beceri oyunu.
  • Yo! Let's UP

    Yo! Let's UP, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.