OvenCloud

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

OvenCloud, fotoğraf, video ve müzik gibi medya dosyalarınızı ücretsiz olarak yedekleyebileceğiniz ve dilediğiniz zaman açabileceğiniz Android bulut depolama uygulaması.

OvenCloud, sahip olduğunuz ya da Android mobil cihazınız ile yeni çekeceğiniz videoların hepsini yedekleyerek izleme imkanı bulabileceğiniz bir bulut depolama servisi uygulaması.

Kendi medya bulut depolama alanınızı oluşturarak videolarınıza ister Android telefon ve tabletleriniz üzerinden isterseniz de PC ve Mac'ler üzerinden dilediğiniz zaman ulaşmanızı sağlayan uygulama, hem videolarınızın güvende olmasını hem de istediğiniz zaman ulaşabilmenizi sağlıyor.

Videolarınızı düzgün bir şekilde konumlandırarak kategorilendirebileceğiniz OvenCloud, videolarınızın büyük ya da küçük resimlerini göstererek hangi videoları izlemek istediğiniz konusunda size yardımcı oluyor.

Eğer işiniz ya da kişisel ihtiyaçlarınız gereği çok fazla video ile uğraşıyorsanız OvenCloud kullanmanız gereken uygulamalar arasında yer alıyor.

Hem yedekleme hem de videoları bulut üzerinden izleme imkanı sunan uygulamanın kullanımı da son derece basit. Sade bir araüyz ile geliştirilen uygulamayı kullanırken herhangi bir zorlukla karşılaşacağınızı düşünmüyorum.

Sınırsız olarak video izleme, paylaşım ve depolama özelliklerini sunan OvenCloud uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

OvenCloud

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

OvenCloud, tüm videolarınızı bulut depolama üzerinde güvenli bir şekilde saklayarak dilediğiniz zaman ve cihaz ile izleme imkanı sunan ücretsiz bir iOS uygulaması.

OvenCloud, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak kendi medya deponuzu oluşturarak istediğiniz tüm videolara dilediğiniz zaman ve dilediğiniz cihaz üzerinden ulaşmanızı sağlayan ücretsiz bir iOS bulut depolama uygulaması.

Pek çok bulut depolama servisi olmasına rağmen özellikle videolar için geliştirilen uygulama, videolarınızı ücretsiz olarak senkronize ederek bulut depolama üzerinde saklamanızı ve açarak izlemenizi sağlıyor.

Sadece iPhone ve iPad değil, bulut üzerinde bulunan videolarınıza PC ve Mac'ler üzerinden de erişebilme imkanı sunan uygulamanın kullanımı da son derece rahat. Bu nedenle kullanırken herhangi bir problem yaşamıyorsunuz.

Tüm videolarınızı tek bir platformda toplayıp düzenli olarak tutma fırsatı sunan OvenCloud, videolar için farklı ve özel fonksiyonlar da sunuyor.

Bulut depolama içerisinde bulundurduğunuz videoları izlemek dışında kolayca paylaşabileceğiniz uygulama ücretsiz olarak sunulmasına rağmen uygulama içerisinde ücretli seçenekler de size sunuluyor. Fakat ücretsiz olarak da sınırsız şekilde video izleme imkanına sahipsiniz.

Son derece sade ve yararlı olan OvenCloud'u iPhone ve iPad'lerinize indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Özellikle sürekli video çekimi yapıyor ve videolarınızı tek bir yerde düzenli tutmak istiyorsanız bir göz atın derim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.
  • NoteLedge

    NoteLedge, aklınıza gelen tüm düşünceleri farklı formatlarda not olarak kaydedebilmenizi sağlıyor.
  • No Lock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • No More!

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • OFFTIME

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.