Overwatch League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Overwatch ligini telefonunuzdan takip edin.

Overwatch League, Blizzard’ın ödüllü FPS oyununun resmi mobil uygulaması. Dünyanın önde gelen e-spor liginde olan biteni Android telefonunuzdan takip etme şansına sahipsiniz. Maç takvimleri, puan durumu, canlı yayınlar, videolar, haberler, takım profillerini de içine alan zengin bir içerik sunuyor.

Blizzard’ın PC ve oyun konsollarında oynanabilir birinci şahıs nişancı oyunu Overwatch’un mobil uygulaması Overwatch League adıyla yayınlanmış. Lisanslı oyuna sahip olsanız da olmasanız da telefonunuza ücretsiz indirip kullanabiliyorsunuz. İçeriğinde başta da dediğim üzere yok yok. Overwatch liginden video ve son hikayelere (röportajlar, takım profilleri, son dakika haberleri, oyun analizleri dahil) hızlıca göz atabiliyor, favori takımlarınızı takip edebiliyor, istediğiniz bir takım için maç bildirimi ayarlayabiliyor ve takımın gelecek programı, kadro detayları, haber ve videolarına kolayca erişebiliyorsunuz.

Not: Kullanmak için Airtime veya WiFi bağlantısı gereklidir.

Erkan Calp

Overwatch League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
72.2 MB DOSYA BOYUTU

Dünyanın önde gelen e-spor ligi heyecanı cebinizde.

Overwatch League, dünyanın en çok takip edilen e-spor ligi Overwatch’un hayranları için özel olarak hazırlanmış mobil uygulama. Blizzard’ın birçok ödül alan FPS oyunu Overwatch’un resmi mobil uygulamasıyla favori takımınızın maçlarını takip etmekten video ve hikayelerine erişmeye, oyun analizlerinden son dakika haberlerine her şey telefonunuzda.

Overwatch ligini iPhone’unuzdan takip etmenize izin veren Overwatch League, Blizzard’ın ücretsiz sunduğu resmi nitelikli uygulama. Dünyanın önde gelen e-spor liginde yaşananları canlı olarak mobil platforma taşıyan uygulamayı oyunun sahibi olsanız da olmasanız da indirip içeriğinden faydalanabiliyorsunuz. Maç programları ve uyarılar (takımınızın veya özel bir takım için maç bildirimi ayarlayabiliyorsunuz), canlı yayınlar, videolar, haberler, takım profilleri, röportajlar, oyun analizleri dahil oldukça zengin bir içerik sunuluyor.

Airtime veya WiFi bağlantısı gerektiren uygulama ile Overwatch liginde yaşananlar anında cebinizde. Güncel kalın, takımınızı takip edin, hiçbir maçı kaçırmayın!

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dravenize - League of Legends

    Dravenize, League of Legends oyuncularının ilgisini çekmeyi başaran ve yüzünüze oyuna ait eşyalar ve Draven bıyığı eklemenizi sağlayan eğlenceli bir Android uygulamasıdır.
  • LoL Akademi

    LoL Akademi, League of Legends oyuncularına özel olarak geliştirilmiş bir mobil uygulamadır
  • LoL TR Rehber

    LoL TR Rehber mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir League of Legends rehberidir
  • Heroes of the Storm Dashboard

    Heroes of the Storm Dashboard Blizzard'ın yeni çıkacak olan MOBA oyunu Heroes of the Storm hakkındaki en güncel bilgilere ulaşmanızı sağlayan ücretsiz bir Android uygulamadır.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Rocket League Sideswipe APK

    Rocket League Sideswipe APK, arabalı futbol oyunu. İnternetsiz oynama seçeneğiyle Rocket League Mobile Android telefonlarda.
  • League Chat

    League Chat ile Android cihazlarınızdan dünyanın her yanındaki League of Legends oyuncularıyla sohbete başlayabilirsiniz!