Oyunpark Okey Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,646 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Oyunpark Okey Online mobil oyunu, çevrimiçi olarak okey oyununu oynayabileceğiniz güzel bir masa oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Oyunpark Okey Online mobil oyunu, ülkemizin en popüler masa oyunlarından biri olan Okey’i her an her yerde cebinizden oynayabileceğiniz hoş bir masa oyunudur.

Standart okey oyununu mobil oyun platformuna taşıyan Oyunpark Okey Online mobil oyununun aslında piyasadaki alternatiflerinden pek de bir farkı yok. Ancak diğer okey platformlarından sıkılan ve yeni bir tasarıma geçmek isteyen kullanıcılar için Oyunpark Okey Online mobil oyunu en iyi tercihlerden biri olacaktır.

Tasarım olarak gayet sade ve anlaşılır renklerden oluşan  Oyunpark Okey Online mobil oyununda ister Facebook girişi kullanarak çevrimiçi olabilir isterseniz de üye olarak giriş yapabilirsiniz. Diğer oyunlardan aşina olunduğu üzere oyun odalarının bulunduğu oyunda çip sistemi geçerli. Böylelikle masadaki oyuncuların çip birikimi oyuncuların ve dolayısıyla oyunun da kalitesini belirleyecektir. Tabi bu çip sistemi sayesinde homojen oyuncu kitleleri de aynı masada yer alıyor. Ayrıca oyunda kullanıcıların sohbet etmelerine de imkan tanınıyor. Büyük keyifle oynayacağınız Oyunpark Okey Online mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen çipleri biriktirmeye başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Oyunpark Okey Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
339 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Oyunpark Okey Online mobil oyunu, klasik Okey oyununu mobil platforma başarıyla taşıyan bir tür masa oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Oyunpark Okey Online mobil oyunu, bildiğimiz klasik Okey oyununu çevrimiçi olarak gerçek oyunculara karşı oynayabileceğiniz şık tasarımlı bir masa oyunudur.

Oyunpark Okey Online mobil oyunu, benzerlerinden çok da farklı bir şey vaat etmiyor. Benzer online okey oyunlarında olduğu gibi Okey Online mobil oyununda yine puanlara göre oluşturulmuş oyun odaları yer alıyor. Online olmak için ister Facebook girişi yapın isterseniz de üye olarak giriş yapın.

Oyunpark Okey Online mobil oyununda çip sistemi bulunuyor. Yine diğer oyunlardan aşina olunduğu üzere sanal bir para gibi düşünülecek bu çipler sayesinde homojen oyuncuların aynı masada ve aynı odada yer alması amaçlanıyor. Tabi çip biriktirerek yüksek puanlı masalarda meydan okuyan cesur oyuncular da yok değil. Sohbet özelliğinin de bulunduğu oyunda kullanıcılar oyun zevkini muhabbetle de taçlandırıyor. Sade ve anlaşılır olmasının yanında şık bir tasarıma sahip olan Oyunpark Okey Online mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fun Okey 101 Online

    Fun Okey 101 Online mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir okey oyunudur
  • Mynet Okey APK

    Mynet Okey APK Android telefonunuzda oynayabileceğiniz bir online okey oyunudur.
  • Okey Golden APK

    Okey Golden (APK), Android telefonlarda oynanabilen eğlenceli bir internetsiz/online okey oyunudur.
  • Kameralı Süper Okey

    Kameralı Süper Okey, Android kullanıcılarının telefon ve tabletleri üzerinden online okey oynayabilecekleri eğlenceli ve ücretsiz okey oyunu uygulamasıdır.
  • Rakkip Okey

    Rakkip Okey, arkadaşlarınızla yada diğer binlerce online oyuncu ile karşılıklı okey oynama keyfi yaşayabileceğiniz ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Okey JOJO APK

    Okey, Türkçe Texas Poker, 101 Okey bir arada
  • Çanak Okey Extra

    Popüler okey oyunu Çanak Okey Extra, mobilde!
  • Okey Plus

    Okey Plus oynaması ücretsiz okey oyunudur. Facebook'taki milyonlarca kişi ve arkadaşlarınızla bedava okey keyfi için hemen Okey Plus yükleyin.