Özdilek

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Özdilek, Android cihazlarımız üzerinde Özdilek mağazaları hakkında bilgiye sahip olmak amacıyla kullanabileceğimiz bir uygulama.

Özdilek, Android işletim sistemi kullanan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir uygulama. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde Özdilek alışveriş merkezlerini, mağazalarını inceleyebilme şansına sahip oluyoruz.

Uygulamanın tek işlevi bununla sınırlı kalmıyor. Özdilek ile birlikte kampanyalara göz atabiliyor ve hatta indirimli ürünleri görüntüleyebiliyoruz. Açıkçası arayüz son derece sade ve kolay anlaşılır bir tasarıma sahip olduğu için bu özellikleri kullanmak son derece basit.

Uygulama içerisinde Özdilek merkezlerinin listelendiği bir bölüm yer alıyor. Bu bölüm üzerinden farklı şehirlerde bulunan Özdilek mağazalarının konum ve telefon numarası bilgilerine erişim sağlayabiliyoruz. Özellikle yeni ziyaret ettiğiniz bir şehirde Özdilek mağazasının yerini bilmiyorsanız harita fonksiyonu ile kolayca bulabilirsiniz.

Canınız sinemaya mı gitmek istiyor? Cinetime sinemalarında gösterimde olan filmleri yine uygulama üzerinden takip edebilme şansına sahibiz. Hatta filmlere e-bilet bile alabiliyoruz. Açıkçası kapsamlı özellikleriyle beğenimizi kazanan Özdilek, markanın müşterileri tarafından mutlaka denenmeli.

Emircan Erdoğan

Özdilek

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
10.7 MB DOSYA BOYUTU

Özdilek uygulaması ile Özdilek mağazalarındaki indirimlere, ürünlere ve hatta sinema filmlerine dahi erişim sağlayabiliyoruz.

Özdilek, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz işlevsel bir uygulama. Özdilek mağazalarının sadık müşterileri tarafından mutlaka denemesi gereken bir yapım olan Özdilek sayesinde mağazalar hakkında kapsamlı bilgilere sahip olabiliyoruz.

Uygulamaya girdiğimiz zaman Özdilek'in o meşhur turuncu rengi baz alınarak tasarlanmış bir arayüz çıkıyor. Arayüzde farklı fonksiyonlara erişebilmek için basit kaydırma hareketleri yapmak yeterli oluyor.

Sunulan özellikler arasında kataloglar, mağazalar ve şubeler, kampanyalar ve iletişim köşesi yer alıyor. Uygulama sayesinde mağazaları harita üzerinde görüntüleyebiliyor ve telefon numalarına erişim sağlayabiliyoruz. Bilmediğimiz bir şehre gittiğimizde o şehirde bulunan Özdilek mağazasını bu özellik sayesinde kolayca bulabiliyoruz.

Özdilek üzerinden mağazalardaki indirimlere ve kataloglara erişim sağlayabiliyoruz. Farklı ürünler arasında geçiş yapabiliyor, beklentilerimize göre aramalar yapabiliyoruz. Eğer canınız film izlemek istiyorsa Cinetime'da gösterimde olan filmleri görüntüleyebilir ve hatta e-bilet satın alabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.