P.A.T.H. - Path of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Tahmin ve strateji gücünüzü açığa çıkartın.

P.A.T.H. - Path of Heroes, tahmin ve stratejiye dayalı teke tek savaşlara girdiğiniz mobil strateji oyunu. Tamamen Türkçe, animasyonların dikkat çektiği yüksek kalitede grafiklere sahip, kolay ve zevkli oynanışlı online strateji oyununun geliştiricisinin Türk olması ayrı bir güzel. Online arena dövüşlerini seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim.

Android özelinde değil, mobil platformda 100MB altı boyuta sahip ücretsiz oynanabilir multiplayer arena savaş - strateji oyunu fazla yok. Hatta Path of Heroes gibi hem grafikleriyle etkileyeci hem tek dokunuş kontrol sistemiyle her yerde oynanabilir hem de ücretsiz ilerlenebilir strateji oyunu yok gibi bir şey. Yerli mobil oyunların da daha fazla bilinen popüler geliştiricilerin oyunları kadar hatta daha iyi olduklarını gösteren örnek yapımlardan biri diyebilirim. Oyuna geçecek olursam; Pandadan gladyatöre askerden ninjaya geliştirilebilir ve özelleştirilebilir pek çok modelleme harikası karakter, gökyüzü arenasında teke tek savaşıyor. Bildiğimiz savaşlardan biraz farklı. Şöyle ki; Karakterinizi hiçbir şekilde kontrol edemiyorsunuz. Rakibiniz de sizin gibi sabit duruyor. Aranızda ölüm taşının hareket ettiği bir yol var. Enerjinizi kullanarak ölüm taşını rakibinizin bölgesine taşımaya çalışıyorsunuz. Yalnız enerjinizi yavaş yavaş kullanabiliyorsunuz. Her enerji kullanımında belirttiğiniz sayı kadar enerjinizden azalıyor. Enerji kullanımında taraflar birbirinin ne kadar enerji harcadığını göremiyor. Daha fazla enerji harcayan taşı bölgesinden uzaklaştırıyor. Yani stratejik düşünmek zorundasınız. Tahmin gücünüzü de açığa çıkarmalısınız. Oyunun başlangıcında çıkan eğitim bölümünü dikkatli tamamlarsanız en iyiler listesine girememeniz için bir sebep yok.

Her hafta güncelenen Lig dahil farklı oyun modları sunan P.A.T.H. - Path of Heroes, zeka oyunları, strateji oyunları, iki kişilik oyunlar, çok oyunculu oyunlar, online oyunları sevenler için hazırlanmış harika bir yapım. Oyunun yapımcısı Türk olduğundan oyunda gördüğünüz eksiklikleri kolayca iletebiliyorsunuz.

Erkan Calp

P.A.T.H. - Path of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
191.5 MB DOSYA BOYUTU

Tahmin ve stratejiye dayalı eşsiz mobil strateji oyunu

P.A.T.H. - Path of Heroes, tahmin ve strateji gücünüzü açığa çıkartarak düşmanınızı yeneyebileceğiniz bir mobil strateji oyunu. Tamamen Türkçe, ücretsiz indirip oynayabileceğiniz, atmosferinin yanında grafikleriyle de sizi kendisine çekecek yerli yapım arena savaş - strateji oyunuyla vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren yapımda aralarında panda, şövalye, ninja, gladyatörlerin de bulunduğu birbirinden çekici karakterler gökyüzüne yükselen arenalarda teke tek savaşıyor. Yalnız oynanış diğer arena dövüş oyunlarına hiç benzemiyor. Düşmanınızla aranızda bir yol var. Enerjinizi kullanarak ölüm taşının bu yolda ilerlemesini sağlıyor ve son kutucuğuna ulaştırarak düşmanınızı arenaya gömüyorsunuz. Oyuna %100 enerjiyle başlıyorsunuz. Enerjinizden azar azar kullanarak taşı ilerletmeye çalışıyorsunuz. Enerjinizden ne kadar kullandığınızı rakibiniz göremiyor, aynı şekilde rakibiniz de sizin hamlenizi göremiyor. Enerjiyi daha fazla kullanan taşı hareket ettiriyor. Yani düşmanınızı yenmek için iyi bir strateji izlemek kadar tahmin gücünüzün de kuvvetli olması gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arena of Evolution: Chess Heroes

    Kahramanlarınızı arenaya akıllıca dizerek düşmanları alt edin!
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Origins of an Empire

    Tarihi mobil oyunları sevenler bu yapımı kaçırmamalı!
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • Rising of Kingdom-3D

    10 milyon global oyuncuyla çatışmak ister misiniz?
  • Art Of War 3

    Command & Conquer mobile taşındı!
  • Empire: Rise Of BattleShip

    Okyanusa hükmedin!
  • Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, vampirler, kurtadamlar ve insanları bir araya getiren karanlık temalı mobil strateji rpg oyunu.