Paint the Cube

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu bir bulmaca oyunu

Paint the Cube, zorlu bulmacalarıyla dikkat çeken bir mobil oyundur. Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Klasik bulmaca oyunlarından farklı olarak 3 boyutlu bir şekilde düşünmenizi gerektiren Paint the Cube oyununda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Küpün farklı yüzeylerini boyayarak ilerleyebileceğiniz oyunda tüm yüzeyler arasındaki bağlantıları çözmeniz gerekiyor. Hem boyayarak hem de yolu ortaya çıkarak ilerleyebileceğiniz oyunda zorlu anlar yaşayabilirsiniz. Beyninizi sınırlarına kadar zorlayabilecek türden bir oyun olabileceğini düşündüğüm Paint the Cube oyunu mutlaka telefonlarınızda yer alması gerekiyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Paint the Cube sizleri bekliyor.

Paint the Cube oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Paint the Cube

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
229 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz bir bulmaca oyunu

Paint the Cube, zorlu bulmacalarıyla dikkat çeken bir mobil oyundur. iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda zorlu anlar yaşayabiirsiniz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için oynayabileceğiniz bulmaca oyunlarından bir tanesi olarak nitelendirebileceğim Paint the Cube oyununda klasik bulmaca oyunlarından farklı olarak daha zorlu bölümlerle karşılaşıyorsunuz. 3 boyutlu olarak düşünme gereksinimi duyabileceğiniz oyunda ekrandaki bir küpün tüm yüzeylerini gezerek bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Gerçek anlamda zorlu bir oyun olduğunu düşündüğüm Paint the Cube oyununu mutlaka denemeniz gerekiyor.

Hem boyayarak hem de yolu ortaya çıkarak ilerleyebileceğiniz oyunda zorlu anlar yaşayabilirsiniz. Beyninizi sınırlarına kadar zorlayabilecek türden bir oyun olabileceğini düşündüğüm Paint the Cube oyunu sizleri bekliyor.

Paint the Cube oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cube Paint 3D

    Eğlenceli bir bulmaca oyunu
  • Feed The Cube!

    Feed The Cube!'de renkli şekilleri doğru yerlere koymaya çalışıyoruz.
  • Cube Space

    Cube Space, hem zorlu hem de bir o kadar eğlenceli olan güzel bir Android bulmaca oyunu.
  • Zen Cube

    Zen Cube, delikli küpe parçaları yerleştirmeye dayanan Android bulmaca oyunu.
  • Cube Rogue

    Cube Rogue, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve küplerle oluşturulmuş bir dünyadaki sırları çözeceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Cube Escape: The Cave

    Cube Escape: The Cave, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizem çözme oyunudur.
  • Cube Critters

    Cube Critters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Smart Cube

    Smart Cube, Android cihazlarınız üzerinde kafa yormanızı sağlayan ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.