Pair Solitaire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Pair Solitaire, Gamer Delights isimli oyun geliştirme merkezi tarafından yapılan, kendine özgü kuralları olan bir kart oyunudur.

Pair Solitaire, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bir kart oyunudur. 

Gamer Delights isimli Rus oyun geliştiricisinin yaptığı son oyunlardan bir tanesi olan Pair Solitaire, farklı oynanışıyla ön plana çıkan bir kart oyunu olarak ön plana çıkmayı başarıyor. Temelde Solitaire ile benzer mekanikleri kullanan; ancak bunu kendine göre yorumlayan oyun, bu sefer kartları alt alta dizmeniz yerine benzer kartları eşleştirmenizi istiyor. Bu sebeple de diğer Solitaire oyunlarından bir hayli ayrılıyor.

Pair Solitaire'de de yine 52 kart bulunuyor ve bunlar yukarıdan aşağıya doğru diziliyor. Oyun bizden birbirine benzer kartları bulmamızı ve eşleştirmemizi istiyor. Örneğin; alt alta dizilen Karo As, Maça 3, Maça As, Kupa 7, Maça Papaz... Aralarında sadece bir kart olacak şekilde benzer olan yani Karo As ve Maça As'tan maça olanı seçerseniz, bu kart desteden atılıyor. Onun altındaki bütün kartlar da bir yukarıya çıkıyor. Bu durumunda Maça 3 ve Maça Papaz'dan birini seçme şansınız doğuyor. Böyle böyle ince stratejiler yaparak, en yüksek puanı almaya çalıştığınız oyuna dair daha ayrıntılı detayları ise hemen aşağıdaki videodan alabilirsiniz:

Ramazan Tugay Kahraman

Pair Solitaire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
19.5 MB DOSYA BOYUTU

Vitalii Zlotskii tarafından geliştirilen en son oyunlardan bir tanesi olan Pair Solitaire, iOS işletim sisteminde çalışan bir kart oyunudur.

Pair Solitaire, iPhone ve iPad üzerinde oynanabilen bir kart oyunudur

Vitalii Zlotskii'nin geliştirdiği Pair Solitaire, isminde Solitaire geçse bile temel mantık olarak o hatırladığınız oyuna hiç benzemiyor. Temelde Solitaire fikrinden ortaya çıktığı görülse de oyunda amacımız kartları alt alta sıralamak değil; benzer kartları bulmak ve 52 kart içerisinde benzerleri yan yana getirmeye çalışarak, derin bir strateji kurmak ve en iyi puanı almaya çalışmaktan ibaret. 

Pair Solitaire'de de yine 52 kart bulunuyor. Bu kartlar rastgele şekilde, tek bir sürun üzerinde sıralanıyorlar. Oyunun en başında da anlatıldığı gibi oyuncular olarak siz de eşleşen kartları yok etmeye çalışıyorsunuz. Örneğin; 4 kart arasında şöyle bir sıralama var Maça As, Kupa 9, Maça 10, Karo 9... Böyle bir sıralamaya denk geldiğinizde buradaki dokuzlardan bir tanesine tıklayarak, oyunu liste dışına atabiliyorsunuz. Liste dışına kart attığınızda bütün kartlar bir yukarı kayıyor ve siz de yeni sıralamada aynı seçimleri yaparak ilerlemeye devam ediyor ve yüksek puan için çabalıyorsunuz. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Solitaire Social: Classic Game

    Klasik Solitaire kart oyununun online oynanabilen sürümü
  • Solitaire Zynga

    Solitaire kağıt oyununu Android telefonunuza indirin, nostalji yaşayın.
  • Twenty48 Solitaire

    Voodoo'nun kart oyunu
  • Flipflop Solitaire

    Keyifli bir mobil solitaire deneyimi
  • Microsoft Solitaire Collection

    Microsoft Solitaire Collection, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi Solitaire kart oyunu.
  • Sage Solitaire

    Sage Solitaire mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur
  • Solitaire

    Solitaire, Windows ile birlikte gelen en popüler oyunlardan biri olan kart oyunun mobil sürümüdür.
  • Solitaire Safari

    Solitaire Safari, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kart oyunudur.