Paname

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Paname, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Paname, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Binaların üzerinden atlayarak yüksek skora ulaşmaya çalışıyoruz.

Güzel bir dolunay altında geçen oyundaki tek amacımız zıplayan kara kediyi aşağıda düşürmeden binaların üzerinden zıplatmak. Kedi olduğu yerde zıplıyor ve bizde elimizle binaları hareket ettirerek zıplayan kedinin güvenli bir şekilde tekrar bir binanın üzerine konmasını sağlıyoruz. Her geçtiğimiz binadan sonra puan kazanıyor ve yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyoruz. Oldukça basit bir kurgusu bulunan oyundaki amacınız sadece kediyi binaların üzerinde zıplatmak. Elinizin ayarına güveniyorsanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Günlük oyun olarak oynayabileceğiniz Paname becerilerinizi test etmek için sizi bekliyor.

Paname oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Paname

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
45.6 MB DOSYA BOYUTU

Paname, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Paname, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Oyunda kara kedinin binalar üzerinde güvenle zıplamasını sağlıyoruz.

Dolunaylı bir havada geçen oyunda sürekli zıplayan bir kara kedinin güvenli şekilde binalar üzerinde zıplayarak ilerlemesine yardımcı oluyoruz. Oyundaki kedi sürekli olarak olduğu yerde zıplıyor ve bizde kedinin altındaki binaları parmağımızla döndürerek kedinin güvenli bir şekilde iniş yapmasına yardımcı oluyoruz. Ayrıca her güvenli inişten sonra puan kazanıyor ve böylece yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyoruz. Oldukça basit bir oynanışı bulunan bu oyunu metroda, otobüste ve minibüste oynamaktan zevk duyacak ve bağımlısı olacaksınız. Elinizin ayarını iyi tutturmalı ve kediyi güvenli bir şekilde karşı binaya ulaştırmalısınız. Günlük olarak oynayabileceğiniz bu oyunu sakın kaçırmayın.

Paname oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!