Pandamino

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu

Pandamino, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Domino taşlarının yerlerini değiştirerek ilerlemeye çalıştığınız oyunda son derece keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Telefon başında saatler geçirmenize olanak sağlayacak türden bir mobil bulmaca oyunu olan Pandamino, stratejik kararlar alarak ilerlemeniz gereken bir oyundur. Sadeliği de bir hayli ön planda olan oyunda domino taşlarını yok ederek puanlar kazanabiliyorsunuz. 210 eşsiz bölüme sahip olan oyunda zorlu aşamalar yer alıyor. 20'den fazla zorlu mini bulmacaya da sahip olan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Domino taşlarını çevirip döndürerek yok etmeniz gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun olan Pandamino'yu mutlaka denemelisiniz. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele edebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Birbirinden farklı özel güçleri de kullanabileceğiniz oyunu sakın kaçırmayın.

Pandamino oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Pandamino

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
379 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli ve zevkli deneyim sunan bir bulmaca oyunu

Pandamino, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor. Son derece dikkatli olmanız gereken bir bulmaca oyunu olan Pandamino ile arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun olan Pandamino ile beyninizi sınırlarına kadar zorluyorsunuz. Stratejik kararlar alarak ilerlediğiniz oyunda domino taşlarını çevirerek yok ediyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalıştığınız bir oyundur. Domino taşlarının yerlerini değiştirerek ilerlemeye çalıştığınız oyunda son derece keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Telefon başında saatler geçirmenize olanak sağlayacak türden bir mobil bulmaca oyunu olan Pandamino, aynı zamanda kaliteli grafikleriyle de ön plana çıkıyor. Ayrıca sadeliği de bir hayli ön planda olan oyunda işiniz bir hayli zor. 210 eşsiz bölüme sahip olan oyunda zorlu aşamalar yer alıyor. 20'den fazla zorlu mini bulmacaya da sahip olan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele edebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Birbirinden farklı özel güçleri de kullanabileceğiniz oyunu sakın kaçırmayın.

Pandamino oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Emoji Puzzle!

    Emoji Puzzle! İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan emojili bulmaca oyunu
  • Poco: Puzzle Game

    Andoid tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Poco: Puzzle Game mobil oyunu, basit ancak usta olması zor bir tür bulmaca oyunudur.
  • Merge Down

    Eğlenceli bir bulmaca oyunu
  • Onnect

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Rope Bowling

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Save The Girl

    Zevkli bir bulmaca oyunu