Paper Camera

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
437 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Paper Camera ile fotoğraflarınıza ve videolarınıza ilginç efektler uygulayabilirsiniz

Paper Camera Android mobil cihaz kullanıcılarına çizgi film, karikatür, çizgi roman, kara kalem çizim, pastel boya gibi farklı fotoğraf efekti ve video efekti seçenekleri sunan gelişmiş bir kamera uygulamasıdır.

Fotoğraflarınıza ve videolarınıza farklı bir bakış katan Paper Camera sayesinde fotoğraf veya videolarınız birer çizim haline dönüştürülseydi nasıl görüneceğini keşfedebiliyorsunuz. Oldukça şık ve stil sahibi görüntüler yakalayabildiğiniz uygulama bu işi saniyeler içerisinde gerçekleştirebiliyor ve birçok farklı görsel efekti kullanıcılara sunuyor.

Paper Camera'yı ön plana çıkaran özelliği sunduğu bütün efektleri fotoğraf çekme veya video kaydetme işlemi sırasında gerçek zamanlı olarak uygulayabilmesidir. Bu özellik sayesinde fotoğraflarınızın veya videolarınızın uygulanan farklı efektler sayesinde nasıl görüneceğini daha fotoğraf çekme veya video kaydetme işlemini gerçekleştirmeden önce görebiliyorsunuz.

Paper Camera uygulama aracılığıyla kaydettiğiniz videoları veya çektiğiniz fotoğrafları Facebook veya Twitter gibi sosyal medya hesaplarınız üzerinden kolayca paylaşmanıza da imkan tanıyor. Uygulama aracılığıyla hazırladığınız fotoğraf ve videolar bu özellik sayesinde aynı anda farklı sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşılabiliyor ve bu sayede çok daha kolay bir şekilde yakınlarınıza ve arkadaşlarınıza ulaştırılabiliyor.

Can Erdil Şentürk

Paper Camera

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
11.5 MB DOSYA BOYUTU

Paper Camera ile fotoğraflarınıza ve videolarınıza özel efektler uygulayabilirsiniz

Paper Camera sunduğu kara kalem çizim, karikatür, çizgi roman, pastel boya, çizgi film gibi farklı fotoğraf efekti ve video efekti seçenekleriyle öne çıkan, iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'inizde kullanabileceğiniz bir kamera uygulamasıdır.

Paper Camera fotoğraf çekme ve video kaydetme işine tamamen yeni bir bakış açısı getiriyor. Uygulama ile gerçek hayattaki görüntüler birer çizime dönüştürülseydi nasıl görüneceklerini keşfedebiliyorsunuz ve fotoğraf ve videolarınıza şık ve stil sahibi bir hava katabiliyorsunuz.

Paper Camera çekmek veya kaydetmek üzere olduğunuz görüntülere uygulayacağınız efektleri gerçek zamanlı olarak kameranızda gösterebiliyor. Bu sayede fotoğraf çekmeden veya video kaydetmeden önce çalışmalarınızın nasıl sonuçlanacağı hakkında fikir sahibi olabiliyorsunuz ve gereksiz emek verme derdinden kurtuluyorsunuz. Uygulama birçok farklı türde filtre ve efekti içermekte, dilerseniz bu filtre ve efektleri iOS cihazınızda önceden kayıtlı olan fotoğraf veya videolara da uygulayabiliyorsunuz.

Paper Camera filtre ve efekt ekleme haricinde video ve fotoğraflarınız üzerinde el ile ayar yapmanıza da imkan veriyor. Temel renk ayarları ve parlaklığın haricinde keskinlik ve çizgisellik gibi değerler uygulama aracılıyla değiştirilebilmekte.

Paper Camera ile hazırladığınız çalışmaları kolayca paylaşabilmeniz de mümkün. Uygulama çalışmalarınızı tek dokunuşla ve aynı anda Facebook ve Twitter hesaplarınız üzerinden paylaşabilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • A Better Camera

    A Better Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda profesyonel fotoğraf çekim imkanlarına kavuşabilirsiniz.
  • Camera ZOOM FX

    Camera ZOOM FX, fotoğraf düzenleme ve onlara efekt verme konusunda oldukça başarılı bir mobil uygulama.
  • Cyanogen Camera

    Cyanogen Camera uygulamasıyla CyanogenMod 11 işletim sistemli Android cihazlarınızda en kolay yoldan fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz.
  • HTC Camera

    HTC Camera uygulaması sayesinde HTC Android telefonlarınızda en kolay yoldan fotoğraf çekimlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Z Camera

    Z Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fotoğraf ve videolar çekebilir, onları kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • DSLR Camera Blur Background

    DSLR Camera Blur Background uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızın arka planını bulanıklaştırabilirsiniz.