Paper.io 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Paper.io 3D Android Oyunu: Popüler serinin üçüncü oyununda boyut değiştiriyoruz.

Paper.io 3D, Voodoo’nun boyamayı keyifli hale getiren oyunu. Üç boyutlu platformu gezerek kendi renginize boyamaya çalıştığınız süper eğlenceli bir mobil oyun. Tamamıyla ücretsiz, aktif internet bağlantısı da gerektirmiyor. Tek parmakla rahat oynanış sunuyor; dolayısıyla her yerde vakit geçirmek için oynayabileceğiniz bir oyun.

Vaktin geçmek bilmediği anlarda açıp oynamalık, zaman öldürmek için birebir Android oyunlardan Paper.io 3D. 100MB altı boyuta sahip olmasıyla Android telefonunuza hızlıca indirip oynamaya geçiyorsunuz. Oyunda amaç, tüm platformu kendi renginize boyamak. Aslında bu oyun yeni değil. Serinin üçüncü oyunu. Farklı olarak platform üç boyutlu, daha fazla gezip ele geçirmeniz gereken bölge var. Bu arada siz platformu boyarken düşmanlarınız da durmuyor, onlar da aksiyon alıyor. Platformda onlarla kafa kafaya asla gelmemelisiniz.

 

Erkan Calp

Paper.io 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
248.2 MB DOSYA BOYUTU

Paper.io 3D: Serinin son oyununda yeni bir boyuta giriş yapıyoruz

Paper.io 3D, üç boyutlu platformda gezerek bölgeleri ele geçirmeye çalıştığınız süper eğlenceli bir boyama oyunu. Oldukça popüler olan serinin üçüncü oyununda da platformu kendi renginize boyuyorsunuz ancak bu sefer platform çok büyük ve üç boyutlu olduğundan düşmanlarla karşılaşma olasılığınız çok daha yüksek. Seriyi oynamış olun olmayın, Voodo’nun boyama temalı arcade oyununu kesinlikle oynamalısınız. Çok basit bir oyun gibi gözüküyor ancak oynamaya başladığınızda zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.

Voodoo’nun basit görselli, kolay oynanışlı, bağımlılık yaratan oyunlarından biri Paper.io. Seriye dönüşen popüler oyunun yenisinde üç boyutlu platformda rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz. Platformun tamamını kendi renginizde boyamanız gerekiyor. Mücadelenin bitmediği platformun üstündeki renkli çubuklardan hangi oyuncunun ne kadar alanı ele geçirdiğini görebiliyorsunuz. Tüm alanları kendi renginiz yaptığınızda yeni bölüm ve bonusların kilidi açılıyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Knife

    Refleksleriniz ne kadar iyi? Ya sabrınız?
  • Color Hole 3D

    Masadakileri içinize çekin!
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Paper.io 2 APK

    Harita üzerindeki alanları kendi renginizde çevreleyin ve rakiplerinize karşı dikkatli olun. Paper.io 2 APK indirerek, siz de her yaştan oyuncuya hitap eden eğlenceli bir deneyim yaşayın.
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Mega Pop

    Mega Pop (Android): 2019'un en eğlenceli canavarlı mobil oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • PLANK!

    Kalasları özenle yerleştirin.