Paradise Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
453 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Paradise Island şehir kurma tipinde eğlenceli bir oyundur

Eğer Simcity tarzı şehir kurma oyunlarını seviyorsanız Paradise Island bu eğlenceyi Android cihazlarınıza taşıyacak bir oyundur.

Güneşin ve tropikal bir adanın keyfini çıkarmamızı sağlayan ücretsiz Android oyununda kendi adamızı kurarak işletmeye açıyoruz. Zengin turistler tatil için sıcak ve güneşli bir ada ararken bizim görevimiz adamızı onlar için bir cennete çevirerek ilgilerini çekmek ve paralarını ceplerinden akıtmalarını sağlamaktır. Turistleri memnun edebilmek için gazinolar, oteller, eğlence merkezleri, restoranlar ve diskolar gibi farklı yapılar inşa etmeli ve hizmete açmalıyız. Yarattığımız bu binaları hasar gördüklerinde tamir etmeliyiz ve ihtiyaca göre geliştirmeliyiz.

Adamızda kullanabileceğimiz alan sınırlı olduğundan yeni topraklar satın almalı ve denizleri daha etkin kullanmalıyız. Adamıza yerleştirebileceğimiz binaların yanında egzotik bitkileri ve çevre düzenlemelerini kullanarak adayı turistler için sıkıcı olmaktan kurtarmalıyız. Oyunda oyunu oynayan diğer arkadaşlarımızla mücadele ettiğimiz için rüya adamızı yaratmalı ve en çok geliri elde etmeliyiz.

Oyunun hoş ve neşeli grafikleri ilginç ve eğlenceli oynanışla birleşmektedir. Oyuna alıştıktan sonra alışkınlığa dönüşen Paradise Island'da oynu kapalı olsa dahi adadaki hayat devam etmektedir. Tayfunlar ve tsunamiler gibi beklenmedik doğal olaylar oyuna heyecan katarken birçok farklı oyun dinamiği bizi oyunda beklemektedir.

Eğer Farmville tarzı sosyal oyunları ve Simcity tarzı şehir simülasyonlarını seviyorsanız Paradise Island'ı oynamaktan büyük zevk alabilirsiniz.

Aşağıdaki bulunan tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Paradise Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
225 TOPLAM İNDİRME

Paradise Island, bir adanın kontrolünü sağlayarak yöneteceğiniz ve oynadıkça bağımlısı olacağınız bir iOS oyunudur.

Paradise Island, şehir kurma tarzındaki oyun yapısı ile sahip olduğunuz adayı yöneteceğiniz eğlenceli ve keyifli bir iOS oyunudur.

Oyundaki amacınız, kendi adanızı kurup işletmek. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz iOS şehir kurma oyunlarından biri olan Paradise Island, tropik ve güneşli bir adayı işletmek üzerine kurulu. Turistlerin adanızı tercih etmesi için gerekli herşeyi yapmanız gereken oyunda, bu sayede para kazanabilirsiniz. Bunu yapabilmek için ise gazinolar, oteller, eğlence merkezleri, restoranlar ve diskolar yaparak turistlerin ilgisini çekebilirsiniz. Oluşturduğunuz bu binalar hasar gördükçe tamir etmeli ve ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirilmelidir. Ada üzerinde bulunan kullanabileceğiniz alan sınırlı olduğundan, yeni topraklar satın alanarak kullanım alanınızı büyütebilirsiniz. Ayrıca adanıza sadece binalar değil, birbirinden renkli ve güzel bitkiler koyabilir ve gerekli gördüğünüz şekilde çevre düzenlemesi yapabilirsiniz.

Eğlenceli ve enteresan bir oynanışa sahip olan oyunun grafikleri oldukça etkileyici. Oynadıkça bağımlısı olmaktan kurtulamadığımız oyunlardan bir tanesi olmaya aday olan Paradise Island uygulaması kapalı olsa bir adanızda hayat devam etmektedir. Oyunda karşılaşacağını tsunami ve tayfun gibi doğal felaketler ise oyunun tuzu biberi olarak oyuna eğlence katmaktadır.

Simcity ve Farmville tarzı benzeri oyunları oynadıysanız Paradise Island oyununu beğeniceğinize eminim. iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Aşağıdaki bulunan tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paradise Island 2

    Paradise Island 2, kendi adamıza şehir kurmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyun.
  • Volcano Island: Tropic Paradise

    Oyun içerisinde keşifler yapacağız.
  • My Little Paradise APK

    My Little Paradise APK ile kendi tatil yerimizi inşa edeceğiz.
  • Fishing Paradise 3D Free+

    Fishing Paradise 3D Free+ eğlenceli ve kaliteli bir simülasyon oyunu arayanların göz önüne alması gereken bir seçenek.
  • Minions Paradise

    Minions Paradise, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz ve de Türkçe yeni minyonlar oyunu.
  • Paradise Bay

    Paradise Bay, uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz bir ada kurma ve yönetme oyunu.
  • Sky Garden: Paradise of Farmer

    Sky Garden: Paradise of Farmer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyonudur
  • Home Design: Paradise Life

    Tropik bir adada tatil evleri tasarlayın.