Parallyzed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Parallyzed, Red ve Blue adlı ikizleri kontrol ettiğiniz macera - platform oyunu.

Parallyzed, Watergirl and Fireboy oyununun hem görsel hem de oynanış açısından oldukça geliştirilmiş hali. Maceracı ruhlu ikiz kızları kontrol ettiğimiz Android oyununda gizemlerle dolu bir yolculuk bizleri bekliyor.

Bana biraz Watergirl & Fireboy oyununu hatırlatan macera – platform oyununda Red ve Blue adında ikiz kız kardeşin dünyalarına giriş yapıyoruz. Birbirine derinden bağlı ancak kişilikleri, yetenekleri, nitelikleri tamamen farklı olan ikiz kardeşlerle karanlık bir dünyaya adım atıyoruz. Burada bulunma amacımız; Blue’yu komadon çıkmasını, hayata dönmesini sağlamak. Red, Blue’nun zihnine girme yeteneğine sahip olduğundan işimiz biraz hafiflese de karanlık dünyanın korkutucu atmosferinde ilerlemek kolay olmuyor. İkiz kardeşleri aynı anda kontrol etmemiz, engelleri aşmak için ait oldukları elementin içinde olduklarından emin olmamız gerekiyor.

Erkan Calp

Parallyzed

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
236 MB DOSYA BOYUTU

Parallyzed, iki kardeşler Red ve Blue'nun dünyasına girdiğiniz macera platform oyunu.

Parallyzed, iPhone ve iPad’de oynayabileceğiniz karanlık temalı macera platform oyunu. Karakterleriyle Watergirl and Fireboy oyununu hatırlatan oyunda ikiz kardeşlerden birinin komaya girmesiyle maceramız başlıyor. Red’in Blue’yu kurtarması size bağlı.

Her ikiz gibi birbirlerine derinlemesine bağlı olan ancak ne yetenekleri ne özellikleri ne de kişilikleri tutmayan diğer deyişle tamamen farklı ikiz kardeşler Red ve Blue’nun dünyalarına giriyoruz. Kıskançlık anında kardeşinin salıncak düşüp felce uğramasına neden olan Red, yaptığından son derece pişman. Kardeşi Blue’nun zihnine girerek komadan çıkmasını sağlayabilir ancak birlikte hareket ederlerse bu mümkün olabilir. Bu noktada Red’e yardımcı olmak elbette bize düşüyor.

İkiz kardeşleri aynı anda yönetmemizi isteyen oyunda karakterlerin ait olduğu su ve ateş grubu büyük önem arz ediyor. Tuzakları sadece kendi alanlarına geçerek aşabiliyorlar.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur