Paranormal Pursuit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Paranormal Pursuit point and click türünde bir mobil macera oyunudur

Paranormal Pursuit hikaye odaklı olan ve oyunculara gerilim dolu bir serüven sunan bir mobil macera oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz point and click türünde bir macera oyunu olan Paranormal Pursuit'da doğuştan gelen özel yeteneklere sahip olan küçük bir çocuğun hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız olan bu küçük çocuk sahip olduğu doğaüstü yetneek sayesinde zaman ve mekan üzerinde değişiklik yapabilmektedir. Fakat kahramanımızın bu özel yeteneği kötü bir politikacının dikkatini çekmiş, politikacı onu yakalamak için peşine düşmüştür. Biz de bu özel çocuğu kurtarmaya çalışan biri olarak oyuna dahil oluyoruz ve tehlikenin içerisine atılıyoruz.

Paranormal Pursuit'de temel olarak karşımıza çıkan zorlu bulmacaları birer birer çözerek hikaye boyunca ilerliyoruz. Oyunda bulmacaları çözmek için etrafı detaylı bir şekilde araştırmamız, ipuçlarını ve bulmaca çözmemize yarayacak eşyaları toplamamız gerekiyor. Ayrıca karşımıza birçok farklı mini bulmaca da çıkmakta.

Paranormal Pursuit'in grafikleri el il çizilmiş sahnelerden oluşuyor. Mekanların ve eşyaların oldukça detaylı göründüğü söylenebilir. Paranormal Pursuit'in ücretsiz versiyonunda oyunun belli bir bölümünü oynayabiliyorsunuz. Geri kalanı açmak için uygulama içinden oyunun tam sürümünü satın alabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Paranormal Pursuit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
739 MB DOSYA BOYUTU

Paranormal Pursuit hikaye odaklı bir macera oyunudur

Paranormal Pursuit uzun bir hikayeye ve zorlu bulmacalara sahip olan bir mobil macera oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Paranormal Pursuit'de doğuştan gelen gizemli yeteneklere sahip olan küçük bir çocuğun hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız bu özel yetenekleri sayesinde zaman ve mekan arasındaki bağları değiştirebiliyor ve olayların öncesini ve sonrasını görebiliyor. Kahramanımızın bu yeteneği kötü kalpli bir politikacının dikkatini çektikten sonra olaylar gelişiyor ve tehlikeli bir macera başlıyor. Biz oyunda bu özel yetenekli çocuğu ele geçirmeye çalışan politikacının adamlarından kaçmaya ve kahramanımızı kurtarmaya çalışıyoruz. 

Paranormal Pursuit klasik point and click türünde bir macera oyunu. Yani oyunun hikayesinde ilerleyebilmek için karşımıza çıkan bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Bu bulmacaları çözebilmek için ziyaret ettiğimiz mekanları detaylı bir şekilde araştırıyoruz ve ipuçları ile işimize yarayabilecek eşyaları topluyoruz. Sonrasında bulmacalarda gerektiği anda bu ipuçlarını ve eşyaları kullanıyoruz. Oyun içerisinde farklı mini oyunlar da yer alıyor.

Paranormal Pursuit güzel bir görünüme sahip. Oyunun ücretsiz versiyonunu oynayarak oyunun bir bölümü hakkında fikir sahibi olabilir, memnun kalırsanız oyunun tam versiyonunu uygulama içinden satın alabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paranormal House Escape

    Paranormal House Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku - bulmaca oyunudur
  • Paranormal Escape

    Paranormal Escape, gizemleri açığa çıkarmaya çalıştığınız bir kaçış oyunu ve Android için ücretsiz.
  • TRIVIAL PURSUIT & Friends

    TRIVIAL PURSUIT & Friends, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz en iyi soru cevap oyunlarından bir tanesi.
  • Ghostbusters: Paranormal Blast

    Ghostbusters: Paranormal Blast hayaletleri avladığınız bir mobil FPS oyunudur.
  • Craft Cop Pursuit Blocky Thief

    Craft Cop Pursuit Blocky Thief'te kanundan kaçan suçluları yakalamaya çalışıyoruz.
  • Pursuit of Light 2

    Pursuit of Light 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Police Pursuit

    Polislerden kaçacağız.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.