Park Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Aynı şekildeki blokları eşleştirerek sıfırdan bir park inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Çeşitli eşleştirme görevlerini tamamlayarak sıfırdan bir park inşa edebileceğiniz ve şehri sevimli hayvanlarla doldurabileceğiniz Park Town, mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı renge ve şekle sahip onlarca blok yığını arasından doğru eşleştirmeleri yapmak ve altın kazanmaktır. Şekli ve rengi aynı olan en az 3 bloğu yan yana getirerek eşleştirmeleri başarıyla tamamlayabilirsiniz. Bu sayede altın kazanabilir ve park için gerekli tüm eşyaları satın alabilirsiniz. Hayalinizdeki parkı inşa edebileceğiniz ve eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı meyve ve çiçeklerden oluşan yüzlerce eşleştirme bölümü yer almaktadır. Ayrıca eşleştirmelerden kazandığınız altınlarla satın alabileceğiniz birçok park eşyası ve malzemesi bulunmaktadır.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve ücretsiz olarak sunulan Park Town, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Park Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
138.9 MB DOSYA BOYUTU

Aynı şekildeki blokları eşleştirerek sıfırdan bir park inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak oyun severlere sunulan Park Town, çeşitli eşleştirmeler yaparak hayalinizdeki parkı inşa edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Canlı grafikler ve kaliteli ses efektleri ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, farklı şekle sahip onlarca blok yığını arasından doğru eşleştirmeleri yaparak altın kazanmak ve çeşitli objelerin kilidini açmaktır. Aynı renge ve şekle sahip olan en az 3 bloğu birleştirerek eşleştirmeleri başarıyla tamamlayabilir ve blok yığınlarını eriterek ödüller kazanabilirsiniz. Biriktirdiğiniz altın sayesinde park için ihtiyacınız olan tüm malzemeleri satın alabilirsiniz.

Oyunda elma ve çilek gibi onlarca farklı meyve bloğu yer aldığı eşleştirme kareleri bulunmaktadır. Ayrıca eşleştirmelerde kazanabileceğiniz birçok park eşyası ve obje yer almaktadır. Eşleştirmeleri tamamlayarak bu eşyalara sahip olabilir ve hayalinizdeki parkı inşa edebilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında bulmaca kategorisinde yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Park Town, eğlenceli eşleştirmelerin yer aldığı kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jewel Town

    Rengarenk blokları uygun şekillerde eşleştirerek eğlenceli bulmacalar çözeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Disney POP TOWN

    Disney POP TOWN Android İndir: Balonları patlatın, şehirleri restore edin.
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • Tasty Town

    Siparişler yapacağız.
  • Tidal Town

    Çiftliğimizi kuracağız.
  • Town Story

    Bulmacalar çözeceğiz
  • Coco Town

    Kendi kasabamızı inşa edeceğiz.
  • Virtual Town

    Gerçek hayattaki her ayrıntıyı dilediğiniz gibi yaşayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.