Particular

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Particular, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz hapishaneden kaçma oyunu.

Particular, minimalist görselleriyle dikkat çeken kaçış oyunu. 25 yıldır güneş yüzü görmediğimiz hapishaneden kaçma planı yaptıktan sonra harekete geçtiğimiz oyunda yol boyunca karşımıza türlü engelle çıkıyor. Yepyeni bir hayat kurmak isteyen karakterimize yardımcı olmak ta bize düşüyor.

Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda bulunduğu yerden bir an önce kaçıp kendisine bembeyaz bir sayfa açmak isteyen bir adamı (çöp adam görünümünde) kontrol ediyoruz. Arkamıza bile bakmadan sürekli koşarak ilerlediğimiz platformda karşımıza ölümcül tuzaklardan keşiş korumalara birçok engel çıkıyor. İşin kötüsü kaçışımızı engellemeleri özellikle koyulmuş bu engelleri sadece zıplayarak aşmamız gerekiyor.

Bölüm bölüm ilerlediğimiz oyunda karakterimiz kendiliğinden koştuğundan bize sadece zıplatmak kalıyor. Ekranın sol yanını zıplamak sağ yanını da hızlanmak için kullanıyoruz.

Erkan Calp

Particular

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Particular, hapishaneden kaçmaya çalıştığınız aksiyon macera oyunu.

Particular, 25 senedir yaşadığı hapishaneden kaçma kararı alan bir adamı kontrol ettiğimiz aksiyon macera oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyunda devriye gezen elemanların yanı sıra tuzakları da atlamamız gerekiyor.

Oyuna ilk başladığımızda nerede neden bulunduğumuzu anlatan kısa bir animasyonla karşılaşıyoruz. Ardından karakterimiz koşmaya başlıyor. Bu noktada biz devreye girerek adamımızın kaçışına engel teşkil eden her türlü şeyden kurtulmasına yardımcı oluyoruz.

Arkasına bakmadan koşan karakterimizin yanında hiçbir silah yok. Korumaları atlatmak, tuzaklardan sıyrılmak için hapishane günlerinde yaptığı egzersizlerin meyvesini göstermek zorunda. Adamımızı zıplatmak için ekranın sol köşesine, birden hızlanmasını sağlamak için de sağ köşeye dokunup basılı tutuyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu