Pasha Fencer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,318 TOPLAM İNDİRME

Pasha Fencer (Savaşçı Paşa), ünlü oyuncu Can Yaman'ın marka yüzü olduğu popüler Android rpg oyunu.

Pasha Fencer (Savaşçı Paşa), ünlü oyuncu Can Yaman’ın marka yüzü olduğu Android rpg oyunu. Dünya çapında 50 milyon oyuncuya sahip olan dikey RPG oyunu Pasha Fencer Türk oyuncularla da buluştu. Pasha Fencer Türkçe adıyla Savaşçı Paşa Google Play’de! Ön kayda özel Türk oyuncular için hediyeler dağıtılıyor. Giriş yapıldığında elde edilebilen Türkiye için hazırlanan özel kostüm, ön kayıttan sonra Kostüm-Hayat kostümü, özel ön kayıt hediyesi, hediye kodu, 10 devamlı çekme şansına sahip olmak için hemen yukarıdaki Pasha Fencer İndir butonuna dokunarak ön kaydınızı yaptırın.

Pasha Fencer İndir

Türk oyuncuların sabırsızlıkla beklediği RPG oyunu Pasha Fencer, 15 Aralık’ta indirilebilir olacak. Sadece Türk oyuncuların sahip olabileceği hediyelerle Türkiye’deki oyunculara merhaba diyecek oyun, dikey yönde oynanış sunmasıyla ayrılıyor. İlk dikey RPG olarak bu oyunun özel ve dikey kullanıcı arayüzü tek elle oynamanızı sağlıyor. İstediğiniz yerde istediğiniz zaman oynayabilirsiniz. Sunucu kısıtlaması yok! Tüm oyuncularla PK’nın keyfini çıkarın; kardeşlerinizle savaşın, tüm düşmanları yenin. Lig mücadelerine katılın, sosyalleşin, gerçek arkadaşlıklar kurun, birlikte Lig ödüllerinin sahibi olun. Çeşitli ve görkemli kostümler, havalı binekler ve kanatlar, şirin evcil hayvanlar ve güçlü silahları isteğinize göre seçebilirsiniz. Gelir elde etmek, yükseltme yapmak ve ekipman edinmek kolay; günlük görevleri tamamlamanız yeterli. Unutmadan, grafiklerden gözünü alamayacaksınız! Süper gerçekçi üç boyutlu efektler, detaylar, süper görüntü kalitesi, özel efektler ve daha fazlası görsel şölen yaratmak için bir araya geliyor.

Pasha Fencer ön kayıt yaptıranlara özel Kral Balonu, Lakap-Sefere Çık, 2x EXP İksiri, B-Elmas, Sikke, Çevrimdışı AFK Kartı, Eğitim Parşömeni veriliyor.

  • Türk oyuncular için özel hediyeler
  • Kolay dikey oynanış
  • Sunucular arası savaş alanı
  • Ligler ve Yakın Arkadaşlıklar
  • Muhteşem özelleştirme seçenekleri
  • Görsel şölen
  • Yüksek oyun dışı geliri

 

Erkan Calp

Pasha Fencer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
182 TOPLAM İNDİRME
466.9 MB DOSYA BOYUTU

Pasha Fencer - Savaşçı Paşa App Store'da! Can Yaman'ın marka yüzü olduğu RPG oyunu dünya çapında 50 milyon oyuncuya sahip.

Pasha Fencer - Savaşçı Paşa, tüm dünyada 50 milyon oyuncunun oynadığı oldukça popüller dikey RPG oyunu. Ünlü oyuncu Can Yaman’ın marka elçisi olduğu online savaş oyunu App Store’da da ücretsiz indirilmeye açıldı. Ön kayıt yaptıranlara büyük ödüller veriliyor. Kral Balonu, Lakap Sefere Çık, 2x EXP İksiri, B-Elmas, Sikke, Çevrimdışı AFK Kartı, Eğitim Parşömeni gibi ön kayda özel ödülleri elde etmek için hemen yukarıdaki Pasha Fencer İndir butonuna dokunun, App Store’dan ön kaydınızı oluşturun.

Pasha Fencer - Savaşçı Paşa İndir

Savaşçı Paşa 15 Aralık tarihi itibarıyla oyuncularla! Dünya çapında en çok oynanan RPG oyunlardan Savaşçı Paşa, Türk oyunculara özel hediyelerle merhaba dedi. Oyuna giriş yapar yapmaz Türkiye için hazırlanmış öze kostümü alıyorsunuz. Ön kayıt yaptıktan sonra Kostüm-Hayat Kostümü sizin oluyor. Bunların yanı sıra ön kayıt hediyesi, hediye kodu ve 10 devamlı çekme şansına da sahip oluyorsunuz.

Pasha Fencer, ilk dikey RPG olarak özel dikey kullanıcı arayüzü sunuyor. Tek elle oynanış kolaylığı oyunu dilediğiniz yer ve zamanda keyifle oynamanızı sağlıyor. Oynanışa geçmişken, kılıç ve sihrin büyülü dünyasında maceraya atıldığınız bu oyunda şeytani boss ve düşmanlarla çarpışıyorsunuz. Tek başınıza savaşabilir veya ittifaklar kurup yan yana çarpışabilirsiniz.

  • Yeni oyuncular için özel avantajlar: Size özel! Yeni oyuncular kayıt olduklarında yeni özel görünümler seçebilirler.
  • Kolay dikey kullanım: Orijinal dikey ekran kullanımı geleneksel iki elle oynanışı kırarak oyunun tadını tek elle çıkarmanızı sağlıyor. İlk dikey rol yapma oyunu; istediğiniz zaman istediğiniz yerde oynayın.
  • Çapraz sunucu savaş alanı: Çığır açan sunucu kısıtlamaları, tüm oyuncularla PK’nın keyfini çıkarın; Kardeşlerinizle savaşın, düşmanı yenin. İyi eğlenceler, iyi zaferler!
  • Ligler ve Yakın Arkadaşlar: Çeşitli günlük liglerde oynama, zengin lig ödülleri, efsaneler yaratma; yakın arkadaş oynanışı, gerçek sosyal, gerçek arkadaş; Oyunda unutulmaz arkadaşlıklar bırakın!
  • Muhteşem dış görünümler: Farklı zarif dış görünümler, havalı ve baskıcı binekler, sevimli evcil hayvanlar, muhteşem kanatlar, güçlü ve keskin silahlar… Tümünü benzersiz bir kostümle eşleştirin! Tarzınızı gösterin!
  • Süper görsel keyif: Süper görüntü kalitesi, kapsamlı yükseltmeler, süper gerçekçi 3B efektler ve dikkat çekici detaylar, süper harika beceriler ve özel efektler, size muhteşem bir görsel eğlence sunar.
  • Yüksek çevrimdışı gelir: Herkes için akıllı yapay zeka, ultra yüksek çevrimdışı gelir, yükseltme kolay ekipman edinme kolay! Ekipmana kolay erişim ve günlük görev deneyimi. Asla geride kalmayacaksınız!

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Traitors Empire Card RPG

    Farklı özelliklere ve yeteneklere sahip yüzlerce savaşçı kartı ile aksiyona doyacağınız eşsiz bir oyundur.
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Angry Birds Legends

    Angry Birds Legends Android İndir: Yeni Angry Birds oyunu Angry Birds Legends'da Kızgın Kuşlar birer savaşçı olarak karşımıza çıkıyor.
  • Game of Gods

    Bu oyunda iyilik de kötülük de sizsiniz!
  • Vampires Fall Origins APK

    Vampires Fall Origins APK, sıra tabanlı taktiksel aksiyon rpg oyunu. Vampirler, cadılar ve başka tehlikelerle dolu ormanlara, köylere girmeye hazırlanın!
  • Idle Heroes APK

    Idle Heroes APK, kahramanlarınızla karanlığın güçlerine karşı savaştığınız fantastik rpg oyunu. Idle Heroes oyunu oynaması ücretsizdir!