Password Security Free

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME

Password Security, ücretsiz şifre saklama uygulamasıdır.

Password Security, tüm hesaplarınızın şifresini güvenle tutan ücretsiz bir şifre saklama uygulamasıdır.

Ücretsiz indirebildiğini bu uygulama sayesinde sosyal medya hesaplarınızın, e-posta hesaplarınızın, forum sitelerinin şifresini hatırlamanızı gerek kalmayacak. Onlarca şifre yerine belirlediğiniz master şifrenizi girerek tüm şifrelerinize tek bir yerden erişebilirsiniz. Sınırsız sayıda hesap şifresi saklamanıza izin veren uygulama ile güvende olmasını istediğiniz tüm bilgileri saklayabilirsiniz. Şifrelerinizin yedeğini alabilir ve geri yükleyebilirsiniz.

Password Security ile ayrıca belirlediğiniz kriterlere uygun şifreler oluşturmanızı sağlayan şifre üreticisi seçeneği mevcuttur. Büyük/küçük harf, noktalama işaretleri, rakam, şifre uzunluğunu belirleyerek güçlü şifreler üretebilir, hesaplarınızın güvenliğini artırabilirsiniz.

1.1 sürüm yenilikleri:

  • iOS 7 desteği
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • McAfee Security

    McAfee Security ile akıllı telefon ve tabletinizdeki kişisel verilerinizi koruyabilirsiniz.
  • Password Manager Free

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama ile sahip olduğunuz her türlü bilgiyi ve şifreyi güvenle saklayabilirsiniz.
  • Simpler Free

    Simpler Free, iOS cihaz sahibi kişilerin kişi listelerini kolayca yönetmesini sağlayan kullanışlı ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Battery Master Free

    iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz batarya uygulamaları arasında yer alan Battery Master Free'yi deneyin.
  • MyCalendar Free

    MyCalendar Free, tüm arkadaşlarınızın doğum günlerini hatırlamak için kullaabileceğiniz ücretsiz ve yararlı bir iOS takvim uygulamasıdır.
  • Nightstand Central Free

    Nightstand Central Free ücretsiz olarak sunulmasına rağmen sunduğu kapsamlı özelliklerle dikkat çeken bir alarm uygulamasıdır.
  • CamScanner Free

    CamScanner Free, iOS kullanıcılarının döküman tarama için kullanabileceği yararlı ve etkili bir iOS uygulamasıdır.
  • TubePlayer Free

    TubePlayer Free, iOS cihazlarınız üzerindeki YouTube deneyiminizi arttırmak için geliştirilen özel ve çok fonksiyonlu bir alternatif YouTube uygulamasıdır.