Patika

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Meditasyon ve Türkçe mindfulness uygulaması

Patika, Android platformunda Türkçe meditasyon ve farkındalık (mindfulness) uygulaması olarak yerini alıyor. Stres, odaklanma, uyku, spor motivasyonu ve daha pek çok konuda her gün uygulayabileceğiniz Türkçe meditasyon programları sunuyor.

Zihni sakinleştirmenin, güçlendirmenin etkili yollardan meditasyon odaklı hazırlanmış en iyi Türkçe uygulama. Patika, sadece anlık bir rahatlama sağlatacak basit programlar değil, düzenli uygulandığında ve benimsendiğinde kalıcı ve sakin bir bakış açısı kazandıracak etkili programlar içeriyor. Güne başlandığında, gün kapatıldığında, evde, ofiste, tatilde, yolda, sporda, zor günde, molada vs. uygulanabilecek programlar sürekli güncelleniyor ve Türkçe olduğundan rahatlıkla uygulayabiliyorsunuz. Profil sayfanızda meditasyon günlüğünüzü tutabiliyor, istatistiklerinizi takip edip kazandığınız rozetleri görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Patika

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
44.9 MB DOSYA BOYUTU

Türkçe meditasyon setleri ve farkındalık çalışmaları içeriyor.

Patika, iPhone ve iPad’de kullanabileceğiniz en iyi Türkçe meditasyon ve farkındalık uygulaması. Zihni sakinleştirmek ve güçlendirmek için uygulanan meditasyon hareketlerini yeni başlayanlara öğreten harika bir mobil uygulama.

Gün gün uygulayabileceğiniz meditasyon setlerinin yanı sıra farkındalık çalışmasına ilişkin günlük pratikleri bulabileceğiniz meditasyon uygulaması tamamen ücretsiz ve Türkçe içerik sunuyor. Stres, odaklanma, uyku, iş hayatında yoğun bir gün, evde huzur, spor motivasyonu, güne başlarken, toplu taşımada, günlük ve klasik meditasyonlar dahil birçok program yer alıyor ve içerik sürekli güncelleniyor.

Anlık rahatlama verecek programlarla deği, düzenli uygulandığında daha kalıcı ve sakin bir bakış akışı kazandıracak etkili programlar sunan Patika’da günlük tutabiliyorsunuz. Profil sayfanıza girdiğinizde meditasyon programında ne kadar süre geçirdiğiniz, kaç seansa katıldığınız, kaç gün geçirdiğiniz, hangi rozetleri kazandığınız dahil birçok bilgi karşınıza çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stop, Breathe & Think

    Stop, Breathe & Think uygulamasında, stresinizi azaltacak meditasyon ve nefes egzersizleri bulabilirsiniz.
  • Meditopia

    Meditopia İndir Android: En iyi meditasyon uygulaması
  • Anda Burada

    Anda Burada: Meditasyon ve Uyku Android uygulaması hem yetişkinler hem de çocuklar için zengin içerik sunuyor
  • Aura

    Aura uygulamasındaki egzersizler sayesinde stresten uzaklaşarak rahatlayabilirsiniz.
  • Medito

    Medito, ücretsiz meditasyon, uyku ve farkındalık uygulaması. Yeni başlayanlar ve orta seviye için rehberli meditasyonlar ve fazlasını sunuyor.
  • Sanvello

    Sanvello uygulamasındaki sesler ile günün yorgunluğunu ve stresini atabilirsiniz.
  • Omvana

    Omvana, Android mobil cihaz sahiplerine kişisel meditasyon öğretmenliği yapan yararlı bir sağlık ve spor uygulaması.
  • Meditasyon Müziği

    Meditasyon Müziği uygulamasıyla Android cihazlarınızı kullanarak rahatlatıcı ses ve melodileri dinleyebilirsiniz.