Paylas

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,589 TOPLAM İNDİRME

Paylas uygulaması ile mobil cihazınızdan canlı yayın yapabilir, diğer canlı yayınları izleyebilirsiniz.

Paylas, iPhone ve iPad’iniz üzerinden kesintisiz olarak ve yüksek görüntü kalitesi ile canlı yayın yapmanıza ve mevcut canlı yayınları izlemenize imkan tanıyan bir mobil uygulamadır.

Paylas uygulaması sayesinde nerede olursanız olun kanal açıp canlı yayına başlayabilir, canlı yayını Facebook ve Twitter’da paylaşabilirsiniz. O anda canlı olarak yayınlanan videolara ulaşabilir, festival – konser gibi gelecek etkinlikleri görebilir ve takibe alabilirsiniz. Canlı yayın yapan kişilerin kanallarına abone olabilirsiniz.

Sınırsız süre video kaydına izini veren uygulama ile yapabileceklerinizin bir sınırı yok. Konsere gelemeyen arkadaşınıza konser alanını canlı canlı gösterebilirsiniz. Yurt dışında gerçekleşen bir etkinlikte olan biteni takipçilerinize sıcak sıcak aktarabilirsiniz. Sokak müzisyenlerini görüntüleyebilirsiniz. Çok özel yemek tarifinizi milyonlarla paylaşabilirsiniz.

Not: Canlı yayına başlamak için ücretsiz üyeliğinizi oluşturmanız gerekmektedir. Facebook hesabınızı bağlayarak üyelik aşamasını hızlıca geçebilirsiniz.

Erkan Calp

Paylas

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME

Paylas ile mobil cihazınızdan tek dokunuşla canlı yayın yapmaya başlayabilirsiniz.

Paylas ile hayatınızın en eğlenceli anları milyonlarca kişi ile paylaşabilir, canlı olarak yayınlanan etkinliklere göz atabilirsiniz.

Paylas, her yerden canlı yapmanızı imkan tanıyan sosyal ağ tabanlı video kayıt uygulamasıdır. Tek dokunuşla canlı yayına başlayabilir, o an içerisinde bulunduğunuz tarifi mümkün olmayan anı milyonlara izletebilirsiniz. Konserde, maçta, tanıtım gecesinde, mutfakta… Nerede olursanız olun anı kaydedip, sosyal ağ hesaplarınızla paylaşabilirsiniz. Canlı yayını izleyen sayısını görebilir, canlı yayını dilediğiniz zaman yarıda kesebilirsiniz.

Ön ve arka kamera desteği sunan uygulama ile canlı yayına tek dokunuşla geçebilirsiniz. Canlı yayın butonuna dokunun. Yayınızın adını girin ve hangi platformlarda yayınlanacağını seçin. Bu kadar basit!

Not: Paylas.com’un sunduğu canlı yayınları üyelik oluşturmadan izleyebilir ve paylaşabilirsiniz. Ancak canlı yayına başlamak için hesap oluşturmanız gerekmektedir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Uygulama Paylaş

    Android cihazlarınızdaki uygulamaların linklerini ve APK dosyalarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Glamy - Gardırobunu Paylaş

    Kadınların kişiden kişiye kıyafetlerini kiralayabildikleri ikinci el moda platformu
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.