PDC Darts Match

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Heyecan dolu Dart maçları yapabileceğiniz eğlenceli bir spor oyunu olarak öne çıkıyor.

Keyif verici Dart maçlarına çıkabileceğiniz ve en iyi oyunculara karşı mücadele edebileceğiniz PDC Darts Match, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan rahatlıkla ulaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve hassas kontrol özelliği ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, Dart oynayarak kendinizi geliştirmek ve zorlu rakiplere karşı kıyasıya mücadele etmektir. Çevrimiçi özelliği sayesinde oyunu arkadaşlarınla ya da dünyanın farklı bölgelerinde bulunan oyuncularla birlikte oynayabilirsiniz. Ayrıca canlı sohbet özelliği ile Dart maçları yaparken bir yandan da rakiplerinizle iletişim kurabilirsiniz. Alanında oldukça popüler olan ve kaliteli tasarımıyla sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde çeşitli Dart platformları ve farklı renklere sahip onlarca Dart oku yer almaktadır. Hünerlerinizi göstererek okları hedefe ulaştırabilir ve dünyanın en iyi oyuncularına karşı mücadele ederek zirveye adınızı yazdırabilirsiniz.

Mobil platformda spor oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan PDC Darts Match, eğlenceli anlar geçirebileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

PDC Darts Match

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
317.6 MB DOSYA BOYUTU

Heyecan dolu Dart maçları yapabileceğiniz eğlenceli bir spor oyunu olarak öne çıkıyor.

Eş zamanlı Dart maçları yaparak dünyanın birçok bölgesinden farklı oyunculara karşı mücadele edebileceğiniz ve adınızı zirveye yazdırmak isteyeceğiniz PDC Darts Match, mobil platformda spor oyunları kategorisinde yer alan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken sıra dışı bir oyundur.

Alanında oldukça popüler olan ve etkileyici tasarımı ile oyun tutkunlarının beğenisini kazanan bu oyunda amaç, okları hedefe ulaştırarak olabildiğince yüksek puan toplamak ve rakiplerinizi eleyerek yolunuza devam etmektir. Çevrimiçi özelliği ile arkadaşlarınıza ve dünyan her bölgesinden zorlu rakiplere karşı mücadele edebilirsiniz. Maçları kazanarak seviyenizi artırabilir ve adınızı üst sıralara taşıyabilirsiniz. Hassas kontrolleri sayesinde oku istediğiniz bölgeye fırlatabilir ve maksimum seviyede puan toplayabilirsiniz.

Oyunda onlarca farklı Dart tahtası ve birbirinden güzel birçok Dart oku yer almaktadır. Puan biriktirerek yeni tahtaların ve okların kilidini açabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz malzemeleri kullanarak maçlara çıkabilir ve birinci olabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlarda oyuncularla buluşan ve ücretsiz olarak sunulan PDC Darts Match, eğlenceye doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Darts Match 2

    Darts Match 2, Android cihazlarınızda online oynayabileceğiniz ücretsiz dart oyunu.
  • Darts Match

    Darts Match, harika grafiklere ve sorunsuz oynanış yapısına sahip olan ücretsiz ve eğlenceli bir Android dart oyunudur.
  • Treasure Match 3

    Treasure Match 3 ile antik kalıntıları bulmaya çalışacağız.
  • Dream Home Match

    Evleri dekore edeceğiz.
  • Wonder Chef: Match-3

    Bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Crafty Candy – Match 3 Adventure

    Seviyeleri tamamlamaya çalışacağız.
  • Massive Monster Mayhem Match

    Birbirinden farklı düşmanlar ile karşı karşıya geleceğiz.
  • Match Attax 19/20

    Gerçek zamanlı olarak kart maçlarına katılacağız.