Pembe Hareket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
995 TOPLAM İNDİRME

Pembe Hareket uygulaması ile Android cihazlarınızda yürüyüş takibinizi yaparken bir yandan da meme kanseriyle mücadeleye yardımcı olabilirsiniz.

Pembe Hareket uygulaması, Android telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ve Avon tarafından yayınlanmış bir yürüyüş yani spor takip uygulaması olarak yayınlanmış durumda ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Hem basit ve anlaşılır yapısı hem de kolay kullanımı sayesinde denemek isteyebileceklerinizden birisi olduğuna inanıyorum.

Uygulama direkt olarak GPS bilgileri sayesinde ne kadar yol gittiğinizi ve bu yolu hangi güzergah üzerinden tamamladığınızı ölçebiliyor. Böylece yürüyüşünüzün sonunda mesafenizi ve ne kadar sürede yürüyüşün bittiğini anlayabiliyorsunuz. Fakat GPS bilgilerinin talep edilmesi şarjınızın olması gerekenden daha hızlı bitmesine sebep olabiliyor ve bu konuda dikkatli olunmalı.

Uygulamanın yürüyüş takibinin yanında bir avantajı daha mevcut. Avon, yaptığınız her bir kilometrelik yol için Meme Kanseriyle Mücadele Fonu'na bir liralık bir bağış yapıyor ve bunu 30.000 km'ye kadar yapıyor. Dolayısıyla yürüdüğünüz her adımın hayırlı bir iş için vesile olmasını sağlayabiliyorsunuz.

Pembe Hareket uygulamasının çalışması esnasında herhangi bir sorunla karşılaşmadık ve yürüyüşü başlatma ve bitirme butonları da kolayca anlaşılır pozisyonlara yerleştirilmişler. Eğer yürüyüş takibinizi hayırlı bir işe dönüştürmek de istiyorsanız denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Pembe Hareket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME

Pembe Hareket uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızda ne kadar yürüdüğünüzün kaydını tutabilir, Meme Kanseriyle Mücadele Fonu'na bağış yapılmasını da sağlayabilirsiniz.

Pembe Hareket uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının hem sporları sırasında kaç adım attıklarını veya hangi güzergahtan ne kadar mesafe gittiklerini gösterebilen, hem de sporunuz esnasında attığınız adımlara göre Meme Kanseriyle Mücadele Fonu'na bağışlarda bulunulmasını sağlayan ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı.

Avon tarafından hazırlanmış olan uygulama, 30.000 km mesafeye ulaşana kadar yürüdüğünüz ya da koştuğunuz her bir kilometre için fona 1 liralık bir yardım yapılmasını sağlıyor. Böylece hem sporunuzun hesabını daha kolay bir şekilde tutabiliyor, hem de dolaylı yoldan Avon'un Meme Kanseriye Mücadele Fonu'na bağış yapmasına destek olabiliyorsunuz.

Uygulamanın arayüzü oldukça basit ve anlaşılır bir şekilde hazırlanmış ve ayrıca harita ile desteklenmiş. Böylece güzergahınızı görmeniz de mümkün hale geliyor. Ana ekranı açtığınızda şimdiye dek toplam yürüğünüz mesafeyi, toplamda ne kadarlık bir bağışa vesile olduğunuzu görebiliyor, ayrıca bu mesafeyi ne kadar sürede kat ettiğinizi de inceleyebiliyorsunuz.

Tabii ki yürümeye başladığınızda uygulamadaki "Haydi Şimdi Yürümeye Başla!" bağlantısına tıklamayı da unutmamalısınız. Yürüyüşünüz sonlandığında da gerekli buton karşınıza çıkacaktır. Uygulama GPS bağlantısı ile konumunuzu tespit ettiği için çok uzun süreli kullanımlarda bataryayı biraz bitirebiliyor ve bu nedenle telefonunuzun pilinin uygun durumda olduğundan emin olmalısınız.

Hem spor kaydınızı tutmak hem de hayırlı bir iş yapmak isteyenler için kullanılabilecek elverişli uygulamalardan birisi. Maalesef uygulamada kalori ölçme gibi gelişmiş özellikler ise bulunmuyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pembe Panjur

    Pembe Panjur, evlenmeyi düşünen kişilere özel eşleşmeler ile en uygun eş adayını bulmanızı sağlayan yararlı bir Android evlilik uygulaması.
  • Volleyball Championship 2014

    Volleyball Championship 2014, hareket destekli kontrol sistemiyle oynanan tüm Android cihazlarla uyumlu ücretsiz bir voleybol oyunu.
  • Save Pinky

    Save Pinky, kontrol edeceğiniz pembe topu parkur üzerindeki deliklere düşürmemeye çalışacağınız eğlenceli ve bağımlılık yapan bir Android oyunu.
  • Balloon Gentleman

    Balloon Gentleman, uçan bir balonu döner platformlar boyunca dikkatli bir şekilde hareket etmenizi gerektiren 2 boyutlu bir platform oyunudur. Oyunun fizik tabanına göre hareket etmeli, reflekslerinize güvenmelisiniz.
  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.