Penalty Madness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Kaleye uzun mesafeden gol bulmaya çalışıyoruz.

Penalty Madness, şut çekmeye odaklandığınız, sürekli gol bulmak zorunda olduğunuz bir futbol oyunu. Klasik maç yapmaktan sıkıldıysanız, serbest vuruşta (free kick) ne kadar iyi olduğunuzu ölçen bu mobil futbol oyununu oynamanızı isterim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Gözü yormayan son derece kaliteli grafiklerle bizleri karşılayan futbol oyunu Penalty Madness, adından da tahmin edeceğiniz üzere şut odaklı oynanış sunuyor. Penaltı denilse de kaleye oldukça uzun mesafeden şut çekiyorsunuz. Kalede kaleci yok lakin gol atmak çok kolay değil. Birincisi; sağdan soldan sürekli savunma oyuncuları gelerek önünüzü kapatıyor. İkincisi; topa falso veremiyorsunuz. Topu savunma oyuncularına çarptırmadan mümkün olduğunca fazla gol atmaya ve kupa toplamaya çalışıyorsunuz.

Erkan Calp

Penalty Madness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
582.4 MB DOSYA BOYUTU

Boş kaleye şut çekip gol bulmak ne kadar zor olabilir?

Penalty Madness, iOS cihaz kullanıcıları için de ücretsiz indirilmeye açılan futbol oyunu. Maç yapmak yerine penaltı çektiğiniz oyunda kaçırma lüksünüz yok. Kale boş lakin aşmanız gereken onlarca savunma oyuncusu var. Doğru zamanlama en iyi vuruş ile golü bulup kupaları toplamalısınız.

iPhone/iPad’de oynanabilir yüzlerce futbol oyunu var. Hızlı maçlar yaptığınız, turnuvalara, lig mücadelelerine katıldığınız kısaca gerçek futbol keyfi yaşatan yapımlar arasında değil Penalty Madness. Penaltı çekme, free kick odaklı futbol oyunlarından hoşlananlara hitap ediyor. Oyunda kaleye oldukça uzun bir mesafeden şut çekiyorsunuz. Kale boş lakin önünüzü kapatan çok sayıda savunma oyuncusu var. Topu ayağınızdan öyle bir zamanda çıkarmalısınız ki; top hem savunma oyuncularına çarpmamalı, hem kaleyi bulmalı, hem de kupalara dokunmalı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kazanan Futbol APK

    Kazanan Futbol APK, PES, FIFA Mobile, Dream League Soccer gibi popüler futbol oyunları ile aynı eğlenceyi sunuyor. Bu mobil futbol oyunu 50MB ve ücretsiz!
  • Soccer Manager 2019 APK

    Mobildeki en iyi ücretsiz futbol menajerlik oyunu
  • Stickman Soccer 2018

    Mobilde 100MB altı en iyi ücretsiz futbol oyunu
  • Football Revolution 2018

    FIFPro ile ortaklaşa hazırlanan mobil futbol oyunu
  • Rumble Stars Soccer

    Hayvanlar sahaya iniyor!
  • Strike: Free Kick Football

    Orta saha çizgisinden gol bulmaya çalışıyoruz.
  • Hyperball Legends

    Arabalı futbol oyunu Rocket League'in mobil sürümü
  • Soccer Royale

    Clash tarzı oyunlarla futbol oyunlarının harika birleşimi