Penguen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,378 TOPLAM İNDİRME

Penguen, popüler mizah dergisinde yer alan karikatürleri Android cihazınız üzerinden görüntülemenizi sağlar.

Penguen, Türkiye'nin en sevilen mizah yayınları arasında olan Penguen dergisinin resmi mobil uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Penguen uygulaması nerede olursanız olun, dilediğiniz zaman Penguen'de yayınlanan birbirinden güzel ve komik karikatürlere göz atmanızı mümkün kılıyor. Penguen temel olarak Instagram benzeri bir arayüz ile tasarlanmış bir karikatür paylaşım uygulaması. Penguen uygulaması içerisinde Penguen'de karikatürler yayınlanan Selçıuk Erdem, Serkan Altuniğne, Erdil Yaşaroğlu gibi çizerlerin karikatürlerini bulabilmeniz mümkün. Her gün güncellenen uygulamaya sürekli yeni karikatürler de ekleniyor.

Penguen'in arayüzü bize tıpkı Instagram'ın haber akışını anımsatıyor. Bu arayüzde aşağı doğru kaydırarak yayınlanan karikatürleri zaman sıralamasına göre görebiliyorsunuz, hoşunuza giden karikatürü beğenebiliyor ve Facebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabiliyorsunuz. Beğendiğiniz karikatürler hesabınız üzerine kaydediliyor ve bu karikatürlere dilediğiniz zaman kolayca erişebiliyorsunuz.

Penguen uygulamasının beğenme, paylaşma ve profilinize kaydedilen karikatürleri görme özelliklerinden faydalanabilmek için uygulama ile Facebook hesabınızı birleştirmeniz yeterli.

Can Erdil Şentürk

Penguen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

Penguen mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir karikatür uygulamasıdır

Penguen eüer mizahı ve karikatürleri seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir mobil karikatür uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Penguen, Türkiye'nin en beğenilen mizah yayınları arasında olan Penguen dergisinin resmi mobil uygulaması. Penguen içinde Penguen'de karikatürleri yayınlanan Serkan Altuniğne, Selçuk Erdem, Serkan Altuniğne ve Erdil Yaşaroğlu gibi çizerlerin çalışmalarını bulabiliyorsunuz. Bu karikatürleri beğenerek sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilmeniz de mümkün.

Penguen uygulamasında tasarımın Instagram ile hemen hemen aynı olduğu söylenebilir. Uygulama içerisinde karikatürler bir haber akışı şeklinde listeleniyor ve siz bu haber akışını aşağıya doğru kaydırdıkça daha eski karikatürleri görebiliyorsunuz. Her gün güncellenen uygulamaya sürekli yeni karikatürler ekleniyor. Bu karikatürlerden dilediklerinizi beğenip paylaşabiliyorsunuz.

Penguen uygulamasının beğenme ve paylaşma gibi özelliklerini kullanabilmek için uygulama ile Facebook hesabınızı birleştirmeniz yeterli. Beğendiğiniz karikatürler uygulama içerisinde bir araya toplanıyor ve dilediğinizde bu karikatürlere kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Süper Penguen

    Süper Penguen çocuklar için özel olarak tasarlanmış bir mizah uygulamasıdır
  • Leapmasters

    Kız arkadaşının yanına fırlatılmayı bekleyen penguen!
  • Penguin Run

    Penguin Run, kontrol edeceğiniz penguen ile buzullardan kurtulmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android macera oyunudur.
  • Learn 2 Fly

    Learn 2 Fly, popüler penguen uçurma oyunu Learn to Fly'ın devamı.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Air Penguin Origin

    Sevimli penguen karakterlerinin yer aldığı eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.