PEPI Skate 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
621 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Tony Hawk's Pro Skater'a benzerliğiyle dikkat çeken PEPI Skate 3D son derece keyifli bir yapıya sahip.

PEPI Skate 3D, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz bir kaykay oyunudur. Tony Hawk's Pro Skater'a benzerliğiyle dikkat çeken PEPI Skater 3D son derece keyifli bir oynanışa sahip.

Elbette Tony Hawk's Pro Skater kadar kapsamlı ve geniş dünyalara sahip değil fakat mobil cihazlar için üretilmiş en iyi kaykay oyunları arasında yer alıyor. Oyunda kaykayıyla şehirde dolaşan karakterin kontrolünü ele alıyoruz. Farklı başarımlarla zenginleştirilmiş oyunda gerektiğinde hızlanmalı, zıplamalı, eğilmeli ve hızlı dönüşler yaparak puan toplamalıyız.

Farklı tipteki karakterlere sahip olan oyunda bölümleri geçtikçe yeni karakterler, bölümler ve görevler açılıyor. Oyunun grafikleri biraz donuk görünse de genel olarak iyi bir tasarıma sahip. Yine de kendimizi "biraz daha iyi olabilirlerdi" demekten alıkoyamıyoruz.

Yüksek puan elde etmek için yola serpiştirilmiş kuruşları toplamalıyız ve farklı hareketler gerçekleştirerek aldığımız puanları katlamalıyız. Eğer siz de Tony Hawk's Pro Skater tarzı oyunlardan hoşlanıyorsanız, PEPI Skate 3D oynamanız gereken oyunlar arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Skate 3D

    Real Skate 3D, Android cihazları üzerinde kaykay sürmek isteyenlerin ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir Android kaykay oyunu.
  • PEPI Bike 3D

    PEPI Bike 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Stickman Skate Battle

    Stickman Skate Battle, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz kaykay oyunu.
  • Touchgrind Skate 2 APK

    Touchgrind Skate 2 APK kaykay oyunu ancak parmakla oynanan daha eğlenceli sürümü. Mobildeki en iyi parmak kaykayı oyunu Android için ücretsiz!
  • Shadow Skate

    Shadow Skate, gölge karakteriniz ile birlikte kaykayınıza atlayın ve akrobatik hareketler yaparak puan kazanın.
  • Just Skate

    Justin Bieber'ın kaykay oyunu
  • Tony Hawk's Skate Jam

    Kaykay süreceğiz.
  • True Skate

    True Skate hem ücretsiz olarak sunulan hem de Tony Hawk's Pro Skater'a benzer özellikleriyle dikkat çeken bir kaykay oyunudur.