Perch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME

Perch uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızı ev güvenlik kamerası sistemi olarak kullanabiliyorsunuz.

Perch uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının web kamerası ve laptoplarını birer ev güvenlik kamerasına dönüştürmek için kullanabilecekleri ücretsiz güvenlik uygulamaları arasında. Evinizde ne olup bittiğinin devamlı olarak kaydedilebilmesine izin veren uygulama, aynı zamanda geçmişe dönük olarak kayıtları incelemenize ve evde bir hareket tespit edilip edilmediğini görmenize de olanak tanıyor.

Ev otomasyon sistemlerinden faydalanan kullanıcılar, bu sistemleri akıllı cihazlarındaki Perch uygulaması ile eşleştirebiliyor, böylece ışıkları veya şartelleri açıp kapatabiliyor, hatta sistemin diğer öğelerine de müdahale edebiliyorlar. Elbette video üzerinden ev ahalisi ile görüşmeler yapmanız da böylece mümkün hale geliyor.

Yiğit Ekim Demir

Perch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Perch uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda iş arkadaşlarınızla uzaktan devamlı video konferanslar gerçekleştirebilirsiniz.

Perch uygulaması, uzak video konferanslar düzenlemek isteyenlerin kullanabilecekleri bir iPhone ve iPad uygulaması olarak yayınlanmış durumda ve benzer pek çok video konferans uygulamasından oldukça ayrı bir yapıya sahip olduğunu belirtmek gerek. Zira uygulamayı kullanırken devamlı olarak kişileri aramak zorunda kalmıyorsunuz ve sürekli olarak birbiriyle iletişim kurması gereken kişiler arama yapmadan video konferanslarını sürdürebiliyorlar.

Ücretsiz olarak sunulan uygulamada kurulum işlemleri de çok kolay bir şekilde tamamlanıyor. Devamlı olarak bulunulan ortamı çeken ve herhangi bir kişi konuştuğunda mikrofonu açarak bunu diğer grup üyelerine de videolu ve sesli şekilde otomatik olarak gönderen uygulama, uzaktan çalışan ofis arkadaşları için en ideal çözümlerden birisi.

Uygulamayı en verimli şekilde kullanmak için iPad veya iPhone cihazlarınızı duvarda ya da masanızda sabit bir yere koymanız gerekiyor. Daha sonra söylemek istediğiniz şeyleri hiç bir butona basmadan direkt olarak oturduğunuz yerden söylemeniz uygulamayı aktifleştirecektir ve söyledikleriniz videonuzla birlikte arkadaşlarınıza iletilecektir.

Güvenli ve hızlı çalışan bir sisteme sahip olan Perch, bu sayede geniş şirketler, ortaklıklar ve takımlar için iyi bir iletişim çözümü haline gelebiliyor. Eğer iş arkadaşlarınızla iletişim kurarken sorunlar yaşıyor ve evden sanal bir ofis ortamı oluşturmak istiyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Surespot

    Surespot uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan dostlarınıza yüksek güvenlik ve şifrelemeye sahip mesajlar gönderebiliyorsunuz.
  • Silent Phone

    Android işletim sistemli cihazlarınızdan yapacağınız sesli ve görüntülü görüşmeleri şifreleyerek, bu görüşmelerin takip edilmesini engelleyebilirsiniz.
  • Blink!

    Blink! uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizden kendini yok eden mesajlar gönderebilirsiniz.
  • Kaspersky Security Cloud

    Kaspersky Security Cloud: Android telefonlar için ilk uyarlanabilir güvenlik programı
  • Cerberus Persona

    Cerberus Persona uygulaması, kişisel güvenliğinizi sağlamanız için etkin çözümler sunuyor.
  • AFWall+

    AFWall+, akıllı telefonlarınızdaki uygulamaların internete bağlanmasını engelleyen bir güvenlik duvarı uygulaması.
  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • Pronet Plus

    Pronet Plus uygulaması evinizdeki ve iş yerinizdeki güvenlik sisteminizi uzaktan kontrol edebilirsiniz.