Perfect Master 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Ev eşyalarındaki basit bulmacaları çözebilir misin?

Problemleri çözmeyi sever misin? Perfect Master 3D sana uygun bir oyundur. Mükemmel araçlarla donanmış, bu harika oyunda görevin net. Bir çözüm bulman, evini mükemmel hale getirmen ve ev işlerini halletmen gerekiyor! Zorlu göreve hazır mısın?

Zamanında bir çözüm bulabilecek misin? Bu bulmacaların tümü zor olabilir ama yapabileceğinin farkında olmalısın. Bu harika oyunda problemleri çözme ve en büyük usta olma zamanı: Zafer anahtarını almaya hazır mısınız?

Perfect Master 3D bağımlılık yapıcı, eğlenceli ve basit oynanışı sayesinde hızlı bir eğlence sunuyor. Giderek zorlayıcılığı artan seviyeleri, renkli grafikleri sayesinde bu bulmacaları kusursuzca yapabilir misin? Bu senin için kolay bir görev mi? Bir dakikanı ayır, bunu evde veya dışarıda dene: Harika yeteneklerini göstermenin vakti geldi.

Ömer Dursun

Perfect Master 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Ev eşyalarındaki basit bulmacaları çözebilir misin?

Problemleri çözmeyi sever misin? Perfect Master 3D sana uygun bir oyundur. Bir çözüm bulman, evini mükemmel hale getirmen ve ev işlerini halletmen gerekiyor! Zorlu göreve hazır mısın?

Perfect Master 3D bağımlılık yapıcı, eğlenceli ve basit oynanışı sayesinde hızlı bir eğlence sunuyor. Fotoğraf makinesi, oyun konsolu, piyano ve radyo gibi her çeşit eşya tamir edilebilir

Zamanında bir çözüm bulabilecek misin? Bu bulmacaların tümü zor olabilir ama yapabileceğinin farkında olmalısın. Ev içindeki bozulan çeşitli eşyaları tamir etmeniz gerekiyor. Giderek zorlayıcılığı artan seviyeleri, renkli grafikleri sayesinde bu bulmacaları kusursuzca yapabilir misin?

Bu senin için kolay bir görev mi? Bir dakikanı ayır, bunu evde veya dışarıda dene: Harika yeteneklerini göstermenin vakti geldi.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Goods Master 3D APK

    Goods Master 3D APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Verilen öğeleri sıralayın, eşleştirin ve seviyeleri atlayın!
  • Perfect Assassin

    Düşmanlarınızı tuzakların içine çekin ve onları sessizce yok edin.
  • Tangle Master 3D

    İpleri birbirinden ayır.
  • Words Master

    Words Master Android İndir: Kelime bulmaca oyunu
  • Make It Perfect 2 APK

    Make It Perfect 2 APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Her yaşa uygun olan bulmacaları çözün, nesneleri birleştirin ve rahatlatıcı müzikler eşliğinde eğlenceli bir deneyim yaşayın!
  • Pop Art Painter 3D

    Sanat eserleri oluşturmak için çöz.
  • Perfect Turn!

    Renkli şekiller oluşturarak zorlu bulmacalar çözebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Perfect Makeup 3D

    Bakımsız kişilere inanılmaz dönüşümlerle harikalar yaratın.