PetBurada

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

PetBurada uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden evcil hayvanlarınızın ihtiyaç duyabileceği her türlü ürünü kolayca satın alabilirsiniz.

PetBurada uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden evcil hayvanlarınızın ihtiyaç duyabileceği her türlü ürünü kolayca satın alabilirsiniz.

Kedi, köpek, kuş, balık ve diğer evcil hayvanlarınız için mama, ödül, oyuncak, aksesuar, bakım ürünleri, kıyafet ve daha birçok ürün seçeneği sunan PetBurada, en kaliteli ürünleri avantajlı fiyatlarla sizlere sunuyor. Belirli bir tutar üzerinde alışveriş yaptığınızda da faydalanabileceğiniz hediye ve kargo fırsatları da sunan PetBurada uygulamasında, ürünlerin açıklamalarını ve görsellerini detaylı bir şekilde inceleyebiliyorsunuz.

Satın almak istediğiniz ürünü sepetinize ekleyerek saniyeler içinde siparişinizi tamamlayabileceğiniz uygulamada, siparişinizin durumunu da kolaylıkla takip edebiliyorsunuz. Ürün arama ve filtreleme seçenekleri de sunan uygulamayı, evcil hayvanlarınızın her türlü ihtiyacını karşılamak için ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

PetBurada

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

PetBurada uygulamasıyla iOS cihazlarınız üzerinden pet shop alışverişlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

PetBurada uygulamasıyla iOS işletim sistemli cihazlarınız üzerinden pet shop alışverişlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Kedi, köpek, kuş, balık ya da diğer evcil hayvan türlerinden birine sahipseniz hayvanın beslenmesi, bakımı ve iyi vakit geçirmesi için çeşitli sorumlulukları da üstlenmiş oluyorsunuz. Mama, ödül, oyuncak, sağlık ve bakım ürünleri, kıyafet ve diğer aklınıza gelebilecek her kategoride binlerce ürünü sizlere sunan PetBurada uygulaması, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla satın almanızı sağlıyor.

Minik dostlarınızın sevdiği ve vazgeçemediği ürünleri en iyi siz bileceğiniz için, PetBurada uygulamasında bu detaya dikkat ederek siparişlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Yapacağınız alışverişlerde çeşitli indirim ve kampanyalardan da faydalanabileceğiniz PetBurada uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.