PewDiePie: Legend of Brofist

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,074 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

PewDiePie: Legend of Brofist, YouTube milyoneri PewDiePie'ın Android platformuna çıkardığı resmi mobil oyunu.

PewDiePie: Legend of Brofist, YouTube milyoneri PewDiePie’ın Android platformuna çıkardığı resmi mobil oyunu. 2 boyutlu retro görsellerin kullanıldığı oyun aksiyon türünde ve YouTube yıldızının tehlikeli macerasını konu alıyor.

YouTube’dan milyon dolarlar kazanan popüler yayıncılar arasında olan PewDiePie’ın mobil oyunu ufak bir hikaye üzerine kurulu olduğundan öncelikle hikayeden bahsetmek istiyorum. Oyuna giriş yaptığımızda PewDiePie’yı bilgisayarı başında buluyoruz. YouTuber’ımız yeni bir video yüklüyor ve ardından onun için çok önemli bir şey olan görüntülenme sayısı endişesine düşüyor. Birkaç saniye içerisinde videosunun 0 yani hiç görüntülenme almadığını görüyor ve karalara bağlıyor. Tam bu esnada kötü karakter rolünde bir fıçı evine geliyor ve tüm abonelerini sevdikleriyle birlikte aldığını söylüyor. Giriş bölümü burada sonlanıyor ve karakterimiz kaçırılan sevgilisi ve köpeklerin peşine düşüyor.

PewDiePie’ın yanı sıra Marzia, CinnamonToastKen, JackSepticEye, Cryaotic, Markiplier gibi diğer YouTube yıldızlarıyla karşılaştığımız oyunda hareketlilik hiç eksik olmuyor. Sürekli olarak hem karada hem de havada mücadele içerisindeyiz. Bu zorluğu tek başımıza göğüsleyebildiğimiz gibi arkadaşlarımızı da maceramıza dahil edebiliyoruz. Bu tarz oyunların olmazsa olmazı gizli objeler bu oyunda da karşımıza çıkıyor. Bir yandan fanlarımız ve ailemiz için düşmanlarla savaşırken diğer yandan puan toplamaya çalışarak YouTuber’ların katılmasını sağlıyoruz.

YouTuber’ların kendi seslerinin de dahil edildiği oyunun Türkçe dil seçeneğiyle gelmesi de oldukça şaşırtıcı.

Erkan Calp

PewDiePie: Legend of Brofist

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
403 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

PewDiePie: Legend of Brofist, YouTuber PewDiePie'ın iPhone ve iPad kullanıcılarına sunduğu resmi oyunu.

PewDiePie: Legend of Brofist, her videosu dakikalar içerisinde milyon izlenmeye ulaşan popüler YouTuber PewieDiePie’ın iPhone ve iPad kullanıcılarına açtığı resmi mobil oyunu. Ücretsiz olarak sunulan ve Türkçe dil desteğiyle gelen oyun 2 boyutlu retro görsellerine rağmen oldukça zevkli.

PewDiePie hayranlarının kesinlikle kaçırmaması gereken bir iOS oyunu olduğunu düşündüğüm PewDiePie: Legend of Brofist, bir hikaye üzerine kurulmuş. Kısaca bahsetmem gerekirse; Fenomenimiz rutin olarak YouTube’a videosunu yüklüyor ve yükler yüklemez izlenme endişesine kapılıyor. Videosunu açtığında hiç görüntülenme almadığını görüyor, oldukça şaşırıyor. Akabinde odasının ortasına bir fıçı geliyor ve sevdiklerini, hayranlarını kendisinden aldığını söylüyor. Youtuber’ımız da üzerine atlayarak fıçıyı paramparça ediyor ve sevgilisi, köpekleri tabii ki de onu bu günlere taşıyan hayranlarının peşine düşüyor. Bu noktada da biz devreye giriyoruz; PewDiePie’ın sevdiklerine kavuşmasına yardımcı oluyoruz.

2 boyutlu tasarlanan oyunda sürekli hareket halindeyiz. Bazen arabaların üzerinde, bazen de havada geziniyoruz ve düşmanlarımızı alt edip sevdiklerimize kavuşabilmek için farklı yollar deniyoruz. Bu tehlikeli maceramızda diğer YouTuber’ların da yardımını alabiliyoruz. Marzia, CinnamonToastKen, JackSepticEye, Cryaotic, Markiplier başta olmak üzere tüm YouTube yıldızları oyuna sesleriyle birlikte aktarılmış.

Bir yandan düşmanlarımızla savaşırken diğer yandan gizli objeleri ortaya çıkarmamız gereken oyunu farklı zorluk düzeyinde oynamak mümkün. Zorluk düzeyi arttıkça bölümlerde bulmamız gereken nesnelerin, kilidini açmamız gereken YouTuber’ların, bölüm sonlarında karşılaştığımız büyük düşmanların sayısı da artıyor. Tabiiki düşmanlarımızı öldürdükçe kazandığımız puan da katlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Legend of Holy Archer

    The Legend of Holy Archer ile ok atma yeteneklerimizi sınıyoruz
  • Battle of Legend: Shadow Fight

    Krallığı savun ve diğer klanları çarpışmak için bir savaş başlat.
  • PewDiePie's Tuber Simulator APK

    PewDiePie's Tuber Simulator APK Android, ünlü YouTuber PewDiePie'ın yerine geçtiğiniz simülatör oyunudur.
  • Legend of Lords

    Legend of Lords, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir rol yapma oyunu.
  • Legend Of Maktar

    Legend Of Maktar, farklı türde yaratık ve boss'larla savaştığınız rpg oyunu.
  • Legend Of Prince

    Legend Of Prince, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Heroes of Legend

    Heroes of Legend, strateji oyunlarından hoşlananların uzun süreler boyunca oynayabilecekleri bir oyun.
  • King Arthur: Legend of the Sword

    King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi mobil oyunu.