Phantomgate : The Last Valkyrie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
88 MB DOSYA BOYUTU

Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu

Phantomgate : The Last Valkyrie, popüler mobil RPG oyunlarının geliştiricisi Netmarble’ın yeni oyunu. Fantastik dünyada geçen mitolojik macera rol yapma oyunlarını seviyorsanız tavsiye ederim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Android platformunda rpg oyunlarla karşımıza çıkan Netmarble’ın geliştirdiği yepyeni macera rpg oyunu Phantomgate : The Last Valkyrie, karanlıkla iyiliğin savaşını konu alan klasik bir hikayeye sahip olmasına karşın son derece keyif veren bir yapım.

Grafikleriyle büyüleyen oyunda genç ve yetenekli bir Valkür olan Astrid’in yerine geçiyorsunuz. Gizli güçleri olan bu karakterimizin annesi Tanrı Odin’in ellerinde. Midgard’ın buzlu ovalarından derin ormanlarına uzun ve tehlike dolu bir macera sizi bekliyor. Ufak, kedi benzeri yaratıklardan korkutucu ork savaşçılara dünyalar arası yolculuğunuzda birçok kötüyle karşılaşıyorsunuz. Savaşta tek başınıza değilsiniz. Yüzlerce eşsiz hayalet yanınızda savaşıyor. Hayali yardımcılarınızı özel element öğeleriyle güçlü yeni formlara dönüştürebiliyorsunuz.

Phantomgate : The Last Valkyrie Özellikleri:

  • İskandinav topraklarına benzer bölgeler
  • Duygusal hikaye
  • Bulmacalar içeren 6 farklı bölge
  • Odin’in karanlık güçlerine karşı destansı sıra tabanlı savaşlar
  • 300’ün üzerinde eşsiz hayalet

Erkan Calp

Phantomgate : The Last Valkyrie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
250 MB DOSYA BOYUTU

Netmarble'dan macera rpg oyunu

Phantomgate : The Last Valkyrie, mitolojiye ilgi duyanların daha fazla keyif alarak oynayacaklarını düşündüğüm macera rpg oyunu. Mobil platformda en çok oynanan rol yapma oyunlarının geliştiricisi Netmarble’ın yeni oyununda Midgard’a uzanıyoruz. Herkesi tehdit eden karanlığı cehenneme sürüklememiz, annemizi Tanrı Odin’in ellerinden almamız gerekiyor.

Her oyunları milyonlarca indirmeye ulaşan popüler geliştirici Netmarble’ın Android’den sonra iOS platformuna çıkardığı yeni rpg oyunu Phantomgate : The Last Valkyrie, ilahımını İskandinav mitolojisinden alıyor. Midgard’ın buzlu ovalarından derin ormanlarına 6 farklı bölgeyi dolaştığımız oyunda gizli güçleri olan genç bir Valkür olarak bulunuyoruz. Hem Tanrı Odin’in pençelerinin arasında olan annemizi kurtarmamız hem de karanlığı sonlandırmamız gerekiyor. Küçük, kediye benzeyen yaratıklardan korkutucu orklara karşı olan savaşımızda evrimleştirilebilir hayaletler bize eşlik ediyor. Bu arada Odin’in karanlık güçlerine karşı savaşırken bir aksiyon ortamı oluşmuyor; çünkü sıra tabanlı oynanış hakim. Savaşın seyrini değiştiren yönlendirilebilir güçlendirme balonları ile klasiğin biraz dışına çıkılmak istenmiş.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Phantomgate

    Midgard'ın muhteşem topraklarında bir RPG macerasına katılın.
  • Zombie Strike : The Last War of Idle Battle

    Savaşçılarınızı hazırlayın, zombi ordusunu dağıtın.
  • Last Zombie

    Zombiler şehri sardı, insanlar yardım bekliyor.
  • The Elder Scrolls: Blades

    Ödüllü Skyrim'in yaratıcılarından yepyeni birinci şahıs rol yapma oyunu
  • Sky: Children of the Light

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • The Alchemist Code

    Arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz zevkli bir rol yapma oyunu
  • The Royal Affairs

    Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir rol yapma oyunu
  • Brave Frontier: The Last Summoner

    Fantastik bir ordu kur ve zorbalıkla mücadeleyi başlat.