Phonotto Launcher

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
229 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Photonotto Launcher, Android cihazlarınız için geliştirilmiş kişiselleştirilebilir bir ana ekran uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde ailenizin yaşlı fertleri akıllı telefon kullanırken artık hiç zorluk çekmeyeceği gibi, teknolojiyi çok

Photonotto Launcher, Android cihazlarınız için geliştirilmiş kişiselleştirilebilir bir ana ekran uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde ailenizin yaşlı fertleri akıllı telefon kullanırken artık hiç zorluk çekmeyeceği gibi, teknolojiyi çok daha basit inceleyebilecekler.

Yaşlılar için akıllı telefon kullanmak çoğu zaman karmaşıktır. Android’in geniş dünyası içinde kaybolabilir, en basit işlemleri yaparken bile zorlanabilirler. Phonotto işte bu dertten kurtulmalarına olanak tanıyor. Telefonda varolan onlarca seçeneği en basite indirgeyerek, yaşlıların temelde en çok kullandıkları uygulamalara odaklanıyor. Yüksek donanımlarda bir Android telefona ihtiyacınız olmadığını görebileceğiniz bu uygulamayı gelin birlikte daha yakından inceleyelim:

- Uygulamada ilk olarak geniş butonlar ve fontlar dikkat çekiyor. Bu özellik sayesinde gözleriniz yorulmadan temel telefon ihtiyaçlarınızı kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

- En çok arama yaptığınız numaraları ana ekrana monte edebilmeniz de dikkat çeken bir diğer özellik olarak önem taşıyor. Artık acil durumlarda sıkıntı yaşamayacaksınız.

- Fotoğraf ve videolarınızı da basit bir arayüzle görüntüleyebiliyorsunuz. En güzel anlarınız bundan böyle göze daha hoş gelecek.

Phonotto ücretsiz fakat tüm fonksiyonlarına ulaşabilmeniz için 14.34 TL ücret ödemeniz gerekecek. Uygulama görsellerinden programı daha yakından tanıyabilir ve satın alabilirsiniz. Kullanmanızı mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • U Launcher 3D

    U Launcher 3D uygulamasıyla Android cihazlarınıza yeni bir arayüz kazandırabilirsiniz.
  • Flick Launcher

    Flick Launcher uygulaması akıllı telefonlarınıza yeni özellikler katan başarılı bir launcher uygulaması.
  • TSF Launcher

    Android telefonlar için popüler launcher uygulamaları arasında
  • Lawnchair

    Google Pixel Launcher uygulamasından fazlası.
  • POCO Launcher

    Xiaomi'nin ücretsiz, hızlı, güvenli Android launcher uygulaması
  • Linpus Launcher

    Android kullanıcılarına geniş çapta kişiselleştirme seçenekleri sunan Linpus Launcher ile daha keyifli bir Android deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • CM Launcher

    CM Launcher, Android telefon ve tabletlerini daha pratik ve ihtiyaçlarına yönelik kullanmak isteyen kullanıcıların ücretsiz olarak yararlanabileceği bir kişiselleştirme uygulaması.
  • OnePlus Launcher

    OnePlus Launcher uygulaması akıllı cihazlarınızda hızlı ve sezgisel bir launcher deneyimi sunuyor.