Physics Drop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
349 TOPLAM İNDİRME

Physics Drop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Physics Drop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda çizgi çekerek topu bitiş noktasına ulaştırmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz ve becerilerinizi sınayabileceğiniz bir oyun olan Physics Drop'da kırmızı topu bitiş noktasına ulaştırıyorsunuz. Çizgi çekerek oynadığınız oyunda birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Özenle hazırlanmış bölümlere sahip olan Physics Drop, aynı zamanda eğitsel bir oyundur. Bölümleri geçebilmek için görsel gücünüzün iyi olması gerekiyor. En kısa yoldan bitiş noktasına ulaşmalısınız. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda çok eğleneceğinizi söyleyebilirim.

Grafik ve ses olarak sade bir izlenim veren Physics Drop'da sınırsız çizgi çizebiliyor ve takıldığın yerde başa dönebiliyorsunuz. Kendi fizik sistemine sahip olan oyunu mutlaka denemeniz gerekiyor. Physics Drop'u sakın kaçırmayın.

Physics Drop oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Physics Drop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Physics Drop, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

iPad'leriniz ve iPhone'larınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak dikkat çeken Physics Drop'da çizgi çekerek bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Zorlu bölümlere sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor.

Can sıkıntınızı ve boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz zorlu bir beceri oyunu olan Physics Drop, birbirinden zorlu bölümleriyle dikkat çekiyor. Oyunda kırmızı topu mavi bitiş noktasında ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Oyunu oynamak için uygun yerlere çizgi çekiyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda bölümleri geçmek ise o kadar kolay değil. Eğitsel oyun kategorisine de giren Physics Drop'da düşünce gücünüzü bir hayli sınıyorsunuz. En kısa yoldan bitiş boktasına ulaşmalısınız. Ayrıca oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz.

Grafikler bakımından sade bir görünüme sahip olan oyunda birbirinden zorlu bölümleri düşünerek geçmelisiniz. Eğer tıkanırsanız bölümü baştan başlatabiliyor ve şansınızı bir daha deneyebilirsiniz. Physics Drop'u mutlaka denemelisiniz.

Physics Drop oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drop Out!

    Drop Out!, düşen topu platformlar arasından geçirmeye çalıştığınız bir beceri oyunu.
  • DROP NOT!

    DROP NOT!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • The Giant Drop

    The Giant Drop, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Drop Block

    Drop Block, Android cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek için oynayabileceğiniz harika bir oyun.
  • Monument Drop

    Monument Drop, küpü engellere değdirmeden platforma düşürmeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Death Drop

    Death Drop ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz keyifli bir oyundur. Oyunda gökyüzünden atlayan bir karakteri kontrol ediyoruz.
  • Drop the Ball!

    Renkli topların yukarı çıkmasına izin vermeyin.
  • Portal Drop

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu