Pic Jointer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
394 TOPLAM İNDİRME
13.3 MB DOSYA BOYUTU

Pic Jointer, kullanıcıların sanatsal fotoğraf oluşturmasını sağlamak amacıyla geliştirilen ve aynı zamanda fotoğraflara filtre eklemenizi sağlayan ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Fotoğraflarınızı düzenlemek ve kolajlar oluşturmak için kapsamlı özelliklere sahip bir fotoğraf uygulaması arıyorsanız Pic Jointer sizin için en iyi tercihlerden bir tanesidir. Fotoğraf düzenleme ve güzelleştirme ugyulamaları gün geçtikçe daha popüler hale gelirken, uygulamaların sahip olduğu sosyal medya entegrasyonları sayesinde oluşturudğumuz fotoğrafları hemen arkadaşlarımız ile paylaşabiliyoruz.

Tüm kullanıcılar sanatsal ve güzel görünen fotoğraflar oluşturabilmek için benzer uygulamalar kullanarak farklı işlemler yapabiliyor. Pic Jointer'da bu uygulamalardan bir tanesidir. Fotoğraflar çekerek onlar üzerinde oynama, kolaj oluşturma ve güzelleştirmeyi seviyorsanız Pic Jointer'ı kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim.

64 Farklı kolaj seçeneği ile birlikte gelen uygulamada farklı fotoğrafları tek bir fotoğrafda bir araya getirebilirsiniz. Kullanırken herhangi bir sorun çıkarmayan uygulamanın donma yada kapanma gibi sorunları bulunmamaktadır. Kullanımı kolay bir arayüze sahip olan uygulama sayesinde kullanıcılar fotoğraflarını rahatlıkla düzenleyebiliyor.

Sosyal medya entegrasyonuna da sahip olan Pic Jointer ile hazırladığınız fotoğrafları anında aradaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Facebook, Twitter veya Instagram hesaplarınız üzerinden tüm arkadaş ve takipçilerinizle hazırladığınız birbirinden güzel fotoğrafları paylaşmak için tek yapmanız gereken uygulamayı ücretsiz olarak iPhone ve iPad'lerinize yüklemek.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pic Scanner

    Pic Scanner mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf tarama uygulamasıdır
  • Pic Collage

    iPhone veya iPad mobil cihazlarınızı kullanarak kolayca resim kolajları oluşturabilir ve arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.
  • Split Pic

    iPhone ve iPad cihazlarınızla fotoğraflar üzerinde inanılmaz efektler uygulamanıza izin veren bu uygulamayı çok seveceksiniz.
  • Pic Stitch

    iPhone ve iPad cihazlarınızdan çektiğiniz fotoğrafları kolaj haline getirmek ve efektlemek, sonra da paylaşmak isterseniz bu uygulamayı kaçırmayın.
  • What's the Pic?

    What's the Pic?, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen popüler bir resim bulmaca oyunu.
  • Pic Combo

    Pic Combo, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz farklı bir kelime oyunudur.
  • Logic Pic

    Logic Pic, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • City Pic

    City Pic, farklı bulmacalar içerisinde gösterilen resimlerin hangi şehire ait olduğunu tahmin etmeye çalışacağınız güzel ve eğlenceli bir iOS kelime oyunudur.