Pictionary

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME

Pictionary, Android cihazlarınızda kelime seçerek çizim yapabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Pictionary, klasik masa oyunu deneyimini dijital ortama aktaran çok keyifli bir çizim oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, arkadaşlarınızla veya gerçek zamanlı oynayabileceğiniz bir modla kelimeleri çizerek anlatabilirsiniz. Etermax'in elinden çıkan bu harika oyunu gelin biraz daha yakından tanıyalım. 

Öncelikle Pictionary oyununun 2 modu olduğunu söyleyelim. Birinde herhangi bir kelime seçerek istediğiniz çizimi yapabiliyorsunuz. İkincisinde ise gerçek zamanlı bir şekilde bir başkasıyla oynayabiliyorsunuz. Aralarında Türkçe'nin de bulunduğu birden fazla dilde kelime seçebildiğinizden, anlatım konusunda bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Fakat çizim yeteneği tamamen sizin becerinize kalmış. Diğer yandan her bildiğiniz kelime oyun içerisinde bir anlam ifade ediyor, bu da ödül sandıklarından faydalanabileceğiniz anlamına geliyor. 

Mükemmel arayüze ve eğlenceli animasyonlara sahip Pictionary oyununu oynamak isterseniz ücretsiz indirebilirsiniz. Çok keyifli vakit geçirmenize imkan tanıdığından oynamanızı kesinlikle öneririm.

NOT: Uygulamanın boyutu cihazınıza göre farklılık göstermektedir.

Gökhan Abay

Pictionary

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Pictionary, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz, kelimeler arasından seçim yaparak arkadaşlarınıza çizerek anlatmanızı sağlayan eğlenceli bir oyundur.

Pictionary, zaman zaman günlük hayatta arkadaşlarımızla keyifli vakit geçirmek için oynadığımız çizim oyununun dijital versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, klasik masa oyununu dijital ortam üzerinde dinamik bir şekilde eğlenceye dönüştürebilirsiniz. Birbirinden keyifli iki oyun modu sayesinde binlerce kelime arasından seçim yaparak yeteneğinizi konuşturabilirsiniz.

"Bir kelimeyi çizerek anlat" dediklerinde aklınıza hangi oyun geliyor? Tahmin ettiğiniz gibi hepimizin severek oynadığı klasik çizim oyunu. Pictionary bu deneyimi dijital ortamda bizlere sunarak eğlenceli vakit geçirmemize olanak tanıyor. İstersek klasik modda kelime seçip çizim yapabiliyor ya da gerçek zamanlı 2'ye 2 mücadele edebiliyoruz. Etermax'in diğer oyunlarına aşinaysanız ne kadar eğlenceli olduğunu da eminim anlamışsınızdır. 

Pictionary Özellikleri

  • Birbirinden keyifli 2 oyun modu
  • Aralarında Türkçe'nin de bulunduğu birden fazla dil
  • Mükemmel arayüz ve eğlenceli animasyonlar
  • Ödül sandıkları

Oyundan keyif almanız için iyi bir çizer olmanıza gerek yok, karşı tarafın anlayacağı şekilde derdinizi anlatacak bir şeyler karalayın yeter. En iyi çizimleri yaparak ilerleyin ve ödülleri almaya da hak kazanın. 

Eğer çizim yeteneğim kuvvetli diyorsanız Pictionary oyununu ücretsiz oynayabilirsiniz. Muhteşem bir vakit geçirmenizi sağlaması nedeniyle denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!