Pictoword

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Pictoword oyununda gizlenmiş olan bazı kelimeler var. Sizin gizlenmiş bu kelimeleri verilen iki resmi de inceleyerek bulmanız gerekli.

Kelime bulma oyunları arasında oldukça fazla sevilen Pictoword, resimli kelime bulmaca oyunlarının öncülüğünü yapıyor. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Pictoword, iki farklı resme bakarak tek bir kelimeyi bulmanızı amaçlıyor.

Pictoword oyununda gizlenmiş bazı kelimeler bulunmakta. Oyunda verilen resimlere bakarak gizlenmiş olan bu kelimeleri bulmanız gerekli. Pictoword oyununda mantıklı tahminler yapmanız gerekiyor. Çünkü iki farklı resme bakarak yüzlerce tahmin yapabilirsiniz. Ama tahminleriniz içerisindeki en mantıklı seçenek sizi yeni bölüme geçirecektir. Bu yüzden resimleri incelerken acele etmeyin ve iyi düşünün.

Pictoword oyununda herhangi bir zaman sınırlandırmanız yok. Resimler üzerinde iyice düşünebilir ve bolca tahmin yapabilirsiniz. Resimlere bakarak yaptığınız tahminler doğru çıkarsa oyunda para kazanıyor ve yeni bölüme geçiyorsunuz. Her bölümde daha da ilginçleşen Pictoword, sizi bir süre sonra bağımlısı yapacak.

Türkçe kelime oyunu oynamaya alışkın olabilirsiniz. Hatta Türkçe kelime oyunlarının ustası bile olabilirsiniz. Fakat kelime tahmin  oyunlarını hiç İngilizce denediniz mi? Pictoword oyunu ile birlikte hem İngilizcenizi geliştirecek hem de İngilizce kelime oyunu oynama keyfi yaşayacaksınız.

Uğur Sağlam

Pictoword

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
129 MB DOSYA BOYUTU

Pictoword oyununda şifreli şekilde verilen kelimeleri bulmanız gerekiyor. Hemen dikkatinizi toplayın resimlerle anlatılan kelimeyi bulmaya çalışın.

Kelime oyunları oldukça zevklidir. Pictoword oyunu ise kelime oyunlarına yeni bir şekil kazandırmış. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Pictoword oyununda gizlenmiş bazı kelimeler bulunuyor. Sizin gizlenmiş olan bu kelimeleri bulmanız gerekli. Oyundaki gizlenmiş kelimeleri bulmanız için size bazı resimler veriliyor. Bu resimleri dikkatli bir şekilde incelemeli ve aradaki mantıksal bağlantıyı kurarak kelimeyi çözmelisiniz. İlk başlarda anlamlandıramayacağınız Pictoword oyunu zamanla sizi bağımlısı yapacak.

Pictoword oyununda kullanıcıya iki tane resim veriliyor. Bu iki resim arasında bir bağlantı var. İki resmin birleşimi size istenilen kelimeyi verecektir. Yalnız Pictoword oyununu dikkatli oynayın. Çünkü oyunda bazen şaşıracağınız ayrıntılar ortaya çıkacak. İki resme bakarak ürettiğiniz kelimeleri uygulamanın alt kısmında bulunan harfleri kullanarak yazıyorsunuz. Eğer yazdığınız kelime doğru ise uygulama sizi yeni bölüme geçiriyor. Fakat yazdığınız kelime yanlışsa ne yazık ki resimler üzerinde biraz daha düşünmelisiniz.

Hafızanızı geliştirecek olan Pictoword, oldukça şaşırtıcı ve eğlenceli kelimeleri ile indirilmeyi bekliyor. Hemen şimdi Pictoword oyununu iOS işletim sistemine sahip cihazınızdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Kelime Gezmece 2

    Kelime Gezmece 2 İndir Android: Yeni Türkçe kelime bulmaca oyununda cümleleri tamamlayan gizli kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz.
  • Kelime Gezmece

    Kelime Gezmece (Android): İnternetsiz oynanabilen Türkçe kelime bulmaca oyununda dünyayı geziyoruz.
  • Kelime Oyunu - Harf Lütfen

    Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması mobil cihazlarda!
  • Word Wild

    Word Wild kelime oyununu indirin, kelime dağarcığınızı test ederken vahşi dünyanın harikalarını keşfedin.
  • Kelime Makinesi

    Kelime Makinesi, kelime oyunu oynarken kelime üretmekte zorlanırsanız ya da oyun kilitlenirse sizin yerinize kelime üreten bir Android uygulaması.
  • Kelime Turu

    Dünyayı gezerken yeni kelimeler öğrenin.
  • Word Domination

    Hızlı online scrabble kelime oyunu