Picture Book Escape Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce resmin ve objenin arasından ipuçlarına ulaşarak çıkış yolunu arayacağınız eşsiz bir oyundur.

Resimleri takip ederek kitaplar arası yolculuk yapabileceğiniz ve kaçış yollarını bulmak için mücadele edeceğiniz Picture Book Escape Game, mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan benzersiz bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda asıl amaç, ilginizi çeken resimlere dokunarak ipuçları toplamak ve kitabın sayfalarını tek tek geçerek hedefe ulaşmaktır. Çeşitli resimlerle donatılmış bir platformda çıkış yolunu bulmak için ipucu bulmalı ve puan toplayarak sonraki bölümlerin kilidini açmalısınız. Dilediğiniz resme ya da objeye tıklayarak farklı çıkış yollarının izini sürebilir ve görevleri tamamlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve ilgi uyandıran bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda, maceraya doyacağınız yüzlerce zorlu bölüm ve her bölümde sayısız resim bulunmaktadır. İlginizi çeken resimlere dokunarak ipucu toplayabilir ve puan kazanabilirsiniz. Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarının hizmetine sunulan ve binlerce oyuncu tarafından tercih edilen Picture Book Escape Game, ücretsiz oyunlar arasında yer almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Picture Book Escape Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
138.6 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce resmin ve objenin arasından ipuçlarına ulaşarak çıkış yolunu arayacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Picture Book Escape Game, yüzlerce resmin yer aldığı macera dolu bir platformda ilerleyerek çıkış yolunu bulmak için mücadele edeceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, dikkatinizi çeken resimlere veya objelere tıklayarak ipucu toplamak ve çıkış yolunun izini sürmektir. Resimlerle donatılmış bir kitabın içinde yolculuk yaparak çeşitli bulmacalar çözerek yolunuza devam etmeli ve öğeleri doğru yere kaydırarak hedefe ulaşmalısınız. İpuçlarından yola çıkarak çıkış yolunu bulabilir ve seviye atlayarak yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Sıkılmadan oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde yüzlerce resim ve ipucu yer almaktadır. Doğru resimlere dokunarak ihtiyacınız olan ipuçlarını toplayabilir ve çıkışa ulaşarak puan toplayabilirsiniz.

Klasik oyunlar arasında bulunan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Picture Book Escape Game, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Go Escape

    Farklı düzeneklerin arasından topu ilerleterek çıkış yolunu bulabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Escape Game: The Little Prince

    Gizli objeleri bularak topladığınız ipuçları ile çıkış yoluna ulaşmak için mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Burger Chef Idle Profit Game

    Burgerler hazırlayacak ve satacağız.
  • Cook It! Chef Restaurant Cooking Game

    Yemek yapacağız.
  • Pawn Stars: The Game

    Antika eşyalar satın alacağız.
  • Smashing Rush : Parkour Action Run Game

    Hareketli dakikalar bizleri bekliyor.
  • Backyard Bash: New Match 3 Pet Game

    Eşleştirme bulmacaları çözerek hayalinizdeki çiftliği inşa edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Kitchen Story: Cooking Game

    Farklı restoranlarda çalışarak lezzetli yemekler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.