Pierre Cardin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME

Dünyaca ünlü Pierre Cardin markasının resmi Android uygulamasını kullanarak alışverişlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Dünyaca ünlü Pierre Cardin markasının resmi Android uygulamasını kullanarak alışverişlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

İtalyan asıllı giyim markası Pierre Cardin’in kendi adını taşıyan mobil uygulaması, kullanıcılarına zengin bir ürün yelpazesinin yanında online alışveriş deneyimini de sunuyor. Beğendiğiniz ürünleri kolaylıkla satın alabileceğiniz uygulamada size özel ayrıcalıklardan faydalanarak alışverişlerinizi ekonomik bir şekilde de gerçekleştirebilirsiniz.

Oldukça kolay bir arayüze sahip olan Pierre Cardin, ürün sayfalarında çeşitli kriterlere göre filtreleme ve sıralama seçeneklerini de kullanıcılarına sunuyor. Aradığınız herhangi bir ürünü daha kolay bulabilmeniz için arama bölümü de bulunan uygulamada, kategorileri ziyaret ederek de aradığınız ürüne kolayca ulaşabilirsiniz. Tüm ürünlerin detaylı açıklamalarına ve görsellerine ulaşabileceğiniz, hızlı ve güvenli bir şekilde sipariş verebileceğiniz Pierre Cardin uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

Pierre Cardin

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
30.9 MB DOSYA BOYUTU

Pierre Cardin uygulaması ile akıllı telefonlarınızdan giyim alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Pierre Cardin uygulamasını kullanarak iOS işletim sistemli cihazlarınızdan giyim alışverişlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

1950’den bu yana hizmet veren İtalyan asıllı giyim markası Pierre Cardin, oldukça zengin bir ürün yelpazesini sizlere sunuyor. Mağaza mağaza gezmeden oturduğunuz yerden alışveriş yapma deneyimi sunan Pierre Cardin uygulamasında gömlek, tişört, pantolon, takım elbise, smokin, ceket, iç giyim, eşarp, elbise, bluz, ayakkabı, çanta, kemer ve cüzdan gibi kategorilerde yüzlerce farklı ürün çeşidini bulabilirsiniz.

Size özel fırsatlardan yararlanarak alışverişlerinizde güzel indirimler elde edebileceğiniz Pierre Cardin uygulamasında, aradığınız ürüne daha kolay ulaşabilmek için filtreleme ve sıralama seçeneklerini kullanabilir, ürün detaylarını seçebilirsiniz. Ürün adını yazarak da aradığınız ürünleri kolayca bulabileceğiniz Pierre Cardin uygulamasında, hızlı ve güvenli bir şekilde siparişlerinizi verebilirsiniz. Eğer siz de online giyim alışverişlerinizi mobilden yapmak istiyorsanız, Pierre Cardin uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Pierre the Parrot

    Talking Pierre the Parrot, konuştuklarınızı tekrarlayan ve oldukça eğlenmenizi sağlayan sevimli papağan Pierre'in Android uygulamasıdır.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.