Piloteer

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Piloteer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Piloteer güzel bir hikayeyi zorlu ve heyecanlı bir oynanışla birleştiren bir mobil uçuş oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz uçuş fizik tabanlı bir beceri oyunu olan Piloteer'de genç bir mucidin kendini ve icadını kanıtlama hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız geliştirdiği jetpack sistemiyle uçulabildiğini dünyaya göstermeye çalışıyor; fakat dünyadaki önyargı nedeniyle sesini duyuramıyor. Bu nedenle icadı ile birlikte uçması ve çalıştığını sergileyerek basında yre alması gerekiyor. Bu iş için kolları sıvıyoruz ve uçmayı öğrenmeye çalışıyoruz.

Piloteer'de temel amacımız icadımız ile gökyüzüne açılmak, havada süzülerek çeşitli numaraları gerçekleştirdikten sonra doğru bir şekilde yere inmek. Bu sayede basının dikkatini çekebiliyoruz ve aradığımız şöhreti yakalayabiliyoruz. Fakat icadımızla havada uçuş çok kolay bir uğraş değil. Numaraları gerçekleştirebilmek için defalarca denememiz gerekiyor. Bu denemelerde sıkça kaza yapabilmemiz muhtemel. Oyunun fizik motoru sayesinde kazalar komik sahnelerin ortaya çıkmasına sebep oluyor.

Piloteer'ın lendine has görünümünün tatmin edici bir görsel kalite sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Piloteer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
107 MB DOSYA BOYUTU

Piloteer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçuş oyunudur

Piloteer fizik tabanlı bir oynanışa sahip olan ve oyunculara bolca adrenalin salgılatmayı başarabilen bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir uçuş oyunu olan Piloteer bize bir hikaye kitabından çıkmış gibi görünen bir hikaye sunuyor. Oyundaki maceramız genç bir mucidin icadını dünyaya tanıtma mücadelesini konu alıyor. Kahramanımız tamamen kendi çabalarıyla bir jetpack geliştirmiştir ve bu icadı ile uçulabileceğini iddia etmektedir. Fakat bu iddiasını kanıtlaması ve dünyanın jetpack uçuş sistemleri ile ilgili önyargısını kırabilmesi için icadıyla uçarak özel gösteriler yapması gerkeiyor. Biz de ona bu işte yardımcı oluyoruz ve maceraya ortak oluyoruz.

Piloteer'inn oldukça zor bir oynanışı olduğunu belirtmekte fayda var; bu nedenle oyunu oynarken görevleri gerçekleştirdikçe zoru başarmanın keyfini çıkarabiliyorsunuz. Oyundaki temel amacımız icadımızı kullanarak uçmayı öğrendikten sonra havada süzülerek belli akrobatik hareketleri gerçekleştirme ve kaza yapmadan yere iniş yapma. Bu sayede basının ilgisini çekebiliyoruz ve manşetlerde yer alabiliyoruz. Oyunda küçük bir yanlış adım bile kaza yapmamıza sebep olabiliyor; bu nedenle reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmamız gerekli.

Piloteer'in el çizimi şeklindeki 2 boyutlu grafikleri bir hikaye kitabı havası yaratıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!