Pink Camera

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
162 TOPLAM İNDİRME

Pink Camera, Android cihazlarınız üzerinde fotoğraflarınıza efekt, filtre ve çerçeve eklemenizi sağlayan basit ama etkili bir Android fotoğraf ve kamera uygulaması.

Pink Camera, Android telefon ve tablet sahiplerinin cihazlarına ücretsiz olarak yükleyip kullanabileceği bir fotoğraf ve kamera uygulaması.

Çekeceğiniz ya da daha önceden çekmiş olduğunuz fotoğraflara çerçeve, filtre ya da efektler eklemenizi sağlayan uygulamanın kullanımı da son derece basit.

Daha çok kızların kullandığı uygulamalar olan fotoğraf düzenleme uygulamalarından bir tanesi olan Pink Camera, adıyla da birazcık kızlara özel geliştirildiğini belli ediyor diyebilirim. Fakat erkekler de bu uygulama ile fotoğraflarını olduğundan daha şık hale getirebilirler.

Fotoğraflara efekt, filtre ve çerçeve ekleme dışında sticker ya da yazı yazarak ekleme gibi seçenekler de sunan uygulama çok basit ve küçük bir uygulama olmasına rağmen fotoğraf düzenleme ve güzelleştirme için gerek duyacağınız pek çok aracı size sunuyor.

Eğer kullanmak istediğiniz yeni bir fotoğraf düzenleme uygulaması arıyorsanız, Pink Camera'ya bir şans vererek Android mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • Z Camera

    Z Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fotoğraf ve videolar çekebilir, onları kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • A Better Camera

    A Better Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda profesyonel fotoğraf çekim imkanlarına kavuşabilirsiniz.
  • Cyanogen Camera

    Cyanogen Camera uygulamasıyla CyanogenMod 11 işletim sistemli Android cihazlarınızda en kolay yoldan fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz.
  • Camera ZOOM FX

    Camera ZOOM FX, fotoğraf düzenleme ve onlara efekt verme konusunda oldukça başarılı bir mobil uygulama.
  • HTC Camera

    HTC Camera uygulaması sayesinde HTC Android telefonlarınızda en kolay yoldan fotoğraf çekimlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • DSLR Camera Blur Background

    DSLR Camera Blur Background uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızın arka planını bulanıklaştırabilirsiniz.