PinOut

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME

PinOut, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

PinOut, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zorlu bir oyun olan PinOut ile zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Windows XP'lerden aşina olduğumuz Pinball oyununun Android cihazlar için yeniden tasarlanmış bir versiyonu olan PinOut, yenilikçi grafikleri ve zorlaşmış kontrolleriyle dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz ve reklamsız olan PinOut'da topu aşağı kaçırmadan yukarı fırlatmamız gerekiyor. Işıklı parkurlar arasında topu yıkarı fırlatmalı ve kesintisiz bir maceranın içerisine giriş yapmalısınız. Sonu gelmeyen parkurda en yüksek puanı yapmalı ve rakiplerinize de fark atmalısınız. Atari oyunu severlerin mutlaka ilgisini çekecek PinOut ile tempolu bir oyun yaşıyorsunuz. Kontrol noktalarından geçerek bir sonraki başlangıç noktanızı da değiştirebilirsiniz. Becerilerinizi ve reflekslerinizi test etme zamanı.

PinOut oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

PinOut

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
118 MB DOSYA BOYUTU

PinOut, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

PinOut, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Efsane Pinball oyununun yeniden tasarlanmış hali olan PinOut, oldukça eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Efsanevi Pinball oyununun yeniden gün yüzüne çıkmış bir versiyonu olarak gözümüze çarpan PinOut ile sonsuz bir parkurda mücadele veriyoruz. Topu aşağı düşürmeden engelleri aşıyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Işıklı parkurlar, farklı engeller ve zorlu tuzaklar ile PinOut oyuncuları terletiyor. Kesintisiz bir macera oyunu olan PinOut ile arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz. Atari tarzı bir oynanışı bulunan oyunda tek yapmanız gereken fırlatma butonuna en uygun zamanda basmak. Beceri ve refleks testi gibi işleyen PinOut oyununu sakın kaçırmayın.

PinOut oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!