Pinterest

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.6/5 ZİYARETÇİ
55,827 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Android için popüler resim ve video paylaşma uygulaması olan Pinterest, fazlasıyla ilham alabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır.

Günümüzün popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Pinterest, ücretsiz yapısı ile kapılarını milyonlarca kullanıcıya açıyor. Ülkemizde de kullanılan uygulama, resim ve videolar paylaşmanın yanı sıra insanlar ile de etkileşime geçmenin yolunu açıyor. Basit kullanımına ek olarak çeşitli özellikleri de kullanıcılara sunan uygulama sayesinde eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.

Pinterest uygulaması ile, keşfedebilir, koleksiyon oluşturabilir ve bunları paylaşabilirsiniz. Hangi konuda olursa olsun, paylaşmak istediğiniz ya da panonuzda yer vermek istediğiniz görselleri mekan edinebilen Pinterest, bu uygulama ile nerede olursanız olun servise erişmenize ve işlem yapmanıza imkan tanıyor. Kullanıcılar paylaştıkları resimler ile çeşitli galeriler de oluşturabilecek ve takipçileri ile paylaşabilecekler.

Pinterest İndir

Başarılı tasarımı ve kullanılabilirliği ile öne çıkan uygulama, "Pin" işlemini gerçekleştirebileceği gibi popüler ya da özel olarak takip ettiğiniz kişilere ait panoları da görüntüleyebiliyor. "Pin"lenen içerikleri siz de "pin"leyebilir, onlara yorum yapabilir ve favorilerinize ekleyebilirsiniz. Bunların yanı sıra cihazınızdaki kamerayı kullanarak doğrudan "Pin"lemek mümkün.

Eğer siz de yeni bir sosyal medya uygulaması arıyorsanız, Pinterest indirerek paylaşım yapabilir, videolar izleyebilir ve içeriklerden ilham alabilirsiniz.

Onur Şendere

Pinterest

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,398 TOPLAM İNDİRME
173 MB DOSYA BOYUTU

Pinterest, özellikle grafik ağırlıklı sosyal medya paylaşımlarınızın kısa sürede ana merkezi olmayı başaran popüler mobil uygulamasıdır.

Pinterest, resim ve videolar paylaşmaya olanak sağlıyor ve kullanıcıları iletişim halinde tutuyor. Uygulama içerisinde fotoğraf ve video gibi içerikleri indirebilir, satın alabilir ve fazlasıyla ilham alabilirsiniz. Uygulamada ne ararsanız var. Bu yüzden arayın ve paylaşımlar arasından işinize en yarayanı seçin.

Pinterest İndir

Herhangi bir konuda Pinterest içerisinde paylaşım yapabilirsiniz. Nerede olursanız olun çektiğiniz veya hazırladığınız içerikleri paylaşarak takipçi kazanabilirsiniz. Eğer siz de farklı bir sosyal medya uygulaması arıyorsanız, Pinterest indirin ve takipçilerinizle iletişim halinde olun.

nasıl yapılır

Pinterest’te Nasıl Paylaşım Yapılır?

Başarılı tasarımı ve kullanılabilirliği ile öne çıkan uygulama, popüler ya da özel olarak takip ettiğiniz kişilere ait panoları da görüntüleyebiliyor. Ayrıca uygulamanın en iyi yanı ise ilham almak olabilir. Paylaşılan her içerikten ilham alarak işlerinize katkı sağlayabilir ve istediklerinizi satın alabilirsiniz.

Yemek tarifleri, resimler, stil ilhamları, ev fikirleri veya aklınıza ne geliyorsa bu uygulama üzerinden arama motorunu kullanarak bulabilirsiniz. İstediğiniz ana başlığı pin olarak girin ve çıkan içeriklere göz atın.

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PinHog for Pinterest

    Pinterest kullanıcıları için daha kolay ve daha hızlı bir uygulama; PinHog for Pinterest. Özellikle Pinterest'in telefon hafızasını çok hızlı tükettiğinden şikayet ediyorsanız, PinHog for Pinterest'i denemelisiniz.
  • Fancy

    Fancy henüz Türkiye'de çok popüler olmasa da Pinterest alternatifi bir sosyal ağdır.
  • Uplike

    Uplike' isimli bu uygulamayı Instagram ve Pinterest'in kombinasyonu olarak tanımlayabiliriz.
  • Google Spaces

    Spaces, Google tarafından geliştirilen grup paylaşımı uygulaması.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Instagram APK

    Instagram APK, fotoğraf, video, hikaye paylaşımına odaklanan Android sosyal ağ uygulamasıdır. Instagram'a giriş ücretsizdir.
  • Repost & Save for Instagram

    Instagram'daki fotoğraf ve videoları tek bir tuşla indirebilir, diğer sosyal medya platformlarında reklamsız olarak paylaşabilirsiniz.
  • Flickr

    Flickr, popüler fotoğraf paylaşım servisine ait Android uygulamasıdır.